Demo: Νέο πρόγραμμα εργασίας με απασχόληση 14 ημέρες τον μήνα και πλήρεις αποδοχές

  • Iatropedia newsroom
Demo
Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα εργασίας έχει ξεκινήσει να εφαρμόζει η φαρμακοβιομηχανία DEMO, με μέσο όρο απασχόλησης 14 ημέρες μηνιαίως και αποδοχές που αντιστοιχούν σε μηνιαία απασχόληση.

Η DEMO, που για ακόμη μία χρονιά διακρίνεται στην πρώτη τριάδα των ισχυρότερων εργοδοτών με τις καλύτερες επιδόσεις στον κλάδο της Φαρμακοβιομηχανίας, στην προτίμηση των εργαζομένων, που αποτελεί και τον ελκυστικότερο κλάδο στην Ελλάδα, σύμφωνα με την έρευνα Employer Brand της Randstad, γίνεται η πρώτη βιομηχανία στη χώρα που υλοποιεί το πλέον σύγχρονο μοντέλο εργασίας, με στόχο την προώθηση της ευημερίας του ανθρώπινου δυναμικού.

Όπως ανακοινώθηκε από την ίδια την εταιρεία, πιο συγκεκριμένα, εντάσσοντας μια νέα, πέμπτη βάρδια στις παραγωγικές μονάδες της, η φαρμακοβιομηχανία εισάγει ένα νέο, πρωτοποριακό πρόγραμμα εργασίας, με μέσο όρο απασχόλησης 14 ημερών ανά μήνα και αποδοχές που αντιστοιχούν σε μηνιαία απασχόληση.

«Αφουγκραζόμενοι τις συνθήκες της απαιτητικής, σύγχρονης ζωής και τις ανάγκες των ανθρώπων για ισορροπία ανάμεσα σε εργασιακή και προσωπική ζωή, είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε την ευκαιρία να πρωτοπορήσουμε για ακόμη μια φορά», δήλωσε ο Δημήτρης Δέμος, Διευθύνων Σύμβουλος στη DEMO ABEE, ενώ τόνισε πως «Η πρωτοπόρος φύση μιας εταιρείας ξεπερνά τις επενδύσεις και την αναπτυξιακή στρατηγική. Αποτυπώνεται έμπρακτα στις αποφάσεις που σχετίζονται με την επιχειρησιακή λειτουργία και την ποιότητα της εργασιακής εμπειρίας και, κατ’ επέκταση, της καθημερινότητας των εργαζομένων της».

Το μέτρο έρχεται να προστεθεί σε ένα πακέτο παροχών και αποδοχών που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει μισθό αυξημένο κατά 30% σε σχέση με την εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας, προσαυξήσεις υπολογιζόμενες στο καταβαλλόμενο ημερομίσθιο, μηνιαίο bonus ατομικής παραγωγικότητας και ιδιωτική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

10 βασικές συμβουλές για υγιή καρδιά και μακροζωία

Κολύμπι στη θάλασσα: Γιατί είναι η καλύτερη άσκηση και πόσες θερμίδες καίμε

Αλτσχάιμερ: Η μητρική κληρονομικότητα συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης της νόσου