Νοσοκομείο Χανίων: Νοσηλευτής τραυματίστηκε στο κεφάλι από σοβά που έπεσε σε ξενώνα του ψυχιατρικού τομέα

  • Iatropedia newsroom
Νοσοκομείο Χανίων
Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από τον τραυματισμό του νοσηλευτή στο Νοσοκομείο Χανίων, ο οποίος χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο κεφάλι του.

Ένα ακόμη απίστευτο περιστατικό έγινε, χθες Τετάρτη, στο Νοσοκομείο Χανίων, όταν το ταβάνι έπεσε κυριολεκτικά πάνω στο κεφάλι ενός νοσηλευτή, ο οποίος σώθηκε από τύχη.

Όπως καταγγέλει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος, το περιστατικό έγινε σε ξενώνα του ψυχιατρικού τομέα που είναι ανεπτυγμένος στην περιοχή Καλαφάς Χανίων, περίπου στις 6 το απόγευμα.

Στον ξενώνα φιλοξενείται ένας ασθενής ο οποίος είναι κατάκοιτος, και ο σοβάς από το ταβάνι «κατά τύχη» δεν έπεσε επάνω του.

Εκείνη τη στιγμή της πτώσης βρισκόνταν στο δωμάτιο νοσηλευτής που περιποιούνταν τον ασθενή. «Ο νοσηλευτής τραυματίστηκε στο κεφάλι, αλλά επειδή ήταν πάνω από τον ασθενή, τον έσωσε», όπως αναφέρει ο κ.Γιαννάκος.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έγιναν εξετάσεις και επέστρεψε σπίτι του σε καλή κατάσταση, αλλά με τραύματα, όπως φαίνονται και στις παρακάτω σοκαριστικές εικόνες.

«Απαιτείται αυστηρός έλεγχος των κτιρίων που χρησιμοποιούν τα νοσοκομεία ιδιόκτητων και μισθωμένων για να διαπιστώσουμε αν πληρούν τους όρους ασφάλειας. Δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε με κράνος εντός νοσοκομειακών κτιρίων», καταλήγει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Νοσοκομείο Χανίων