Με αυτή τη συμβολική αλλά και ουσιαστική κίνηση, ο Όμιλος καταδεικνύει τη σημασία που αποδίδει στις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας – Κίνας, τόσο σε οικονομικό όσο και σε εμπορικό και υγειονομικό επίπεδο.
Η συγκεκριμένη έκδοση παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στη Σαγκάη, όπου παρόντες ήταν ο Έλληνας Ακόλουθος στην ελληνική πρεσβεία κ. Δημήτρης Μίχας, εκπρόσωποι κινεζικών επιχειρήσεων από τον ευρύτερο χώρο της υγείας και της φαρμακοβιομηχανίας, η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Uni-pharma κυρία Ιουλία Τσέτη και στελέχη της εταιρείας.
Στον χαιρετισμό της η κυρία Ιουλία Τσέτη, με αφορμή την παρουσίαση της καλαίσθητης έκδοσης με κείμενα στα ελληνικά και στα κινεζικά, εξήρε τη μακραίωνη σχέση των δύο λαών, τους οποίους ενώνουν ιστορικοί και φιλικοί δεσμοί, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων τα εξής:
«Ο όρκος του Ιπποκράτη, ο όρκος των Γιατρών σε όλο τον κόσμο δεν αναφέρεται μόνο στην ηθική εξάσκηση της Ιατρικής. Είναι κάτι πολύ παραπάνω! Απευθύνεται σε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο που θέλει να ακολουθήσει στη ζωή του, το μονοπάτι της Ηθικής, της Δικαιοσύνης, και των υψηλών Παναθρώπινων Αξιών. Και τέτοιες κοινωνίες πρέπει να χτίσουμε, τέτοιες κοινωνίες μας αξίζουν.
Ας συνεχίσουμε το ιστορικό μας ταξίδι ανά τους αιώνες, και ο δρόμος του μεταξιού, ας εξελιχθεί σε δρόμο της γνώσης, της ηθικής, της σύγχρονης τεχνολογίας και της αριστείας, με στόχο την αδιάλειπτη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο».
Η κυρία Τσέτη ολοκλήρωσε την ομιλία της, τονίζοντας τη σημασία της βασικής αρχής του Ιπποκράτη, ότι ένας Άνθρωπος μπορεί να είναι υγιής, μόνο όταν ζει σε μία υγιή κοινωνία.