Iatropedia

ΕΦΕΤ: Συμβουλές για την υγιεινή και την ασφάλεια των εορταστικών τροφίμων και την προστασία από πρακτικές παραπλάνησης

Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων συνδέεται με αύξηση της ζήτησης συγκεκριμένων ειδών τροφίμων.

Ο Εναίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης των καταναλωτών παρέχει βασικές συμβουλές για την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων και την προστασία τους από πρακτικές παραπλάνησης.

Προμήθεια και συντήρηση αυγών:

Προμήθεια γαλακτοκομικών προϊόντων:

Προμήθεια προϊόντων ζαχαροπλαστικής:

Πηγή: efet.gr

φωτό: iStock

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΟΔΥ: Προσοχή στις τροφικές δηλητηριάσεις στις γιορτές. Πόσο αντέχει το φαγητό εκτός ψυγείου

Οδηγίες για να διαχειριστείτε με ασφάλεια το κρέας για το γιορτινό τραπέζι

ΕΦΕΤ: Τι θέλει προσοχή στην αγορά τροφίμων εν όψει Χριστουγέννων

Κουραμπιέδες: Θερμίδες, συστατικά και ιδιότητες. Οι επιδράσεις στην υγεία

Μελομακάρονα: Θερμίδες, συστατικά και ιδιότητες. Τα οφέλη και οι κίνδυνοι για την υγεία