31ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής (ΕΕΣΓΠΧ)

  • Ρούλα Τσουλέα
συνέδριο
Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 26 και 27 Ιανουαρίου 2024 και καλύπτει γενικά και ειδικά θέματα της ΣΓΠΧ.

Στην Αθήνα θα διεξαχθεί το 31ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής (ΕΕΣΓΠΧ) –  HAOMS 2024.

Το συνέδριο έχει τίτλο «Αισθητικές και λειτουργικές αποκαταστάσεις στην περιοχή στόματος, γνάθων και προσώπου». Θα διεξαχθεί στις 26 και 27 Ιανουαρίου 2024 σε κεντρικό ξενοδοχείο. Το πρόγραμμά του συμπεριλαμβάνει:

  • Εκπαιδευτικά συμπόσια και στρογγυλά τραπέζια
  • Δορυφορικές συνεδρίες
  • Επιστημονικές εισηγήσεις
  • Ειδικές διαλέξεις
  • Αναρτημένες ανακοινώσεις

Εξειδικευμένοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες θα καλύψουν ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν:

  • Την αισθητική, επανορθωτική χειρουργική της περιοχής του στόματος, των γνάθων και του προσώπου
  • Ειδικότερα θέματα που αφορούν την Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική, όπως η Ψηφιακή Εμφυτευματολογία

«Βασική επιδίωξη της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής αποτελεί η διαρκής προβολή της  ειδικότητάς μας που δίνει αδιαλείπτως το παρόν στο επιστημονικό γίγνεσθαι της ιατρικής και οδοντιατρικής επιστήμης», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΕΣΓΠΧ Δρ Αναστάσιος Ι. Μυλωνάς. «Το Πανελλήνιο συνέδριο προσφέρει την κατάλληλη ευκαιρία και τον ιδανικό χώρο ώστε να παρουσιασθεί η συνεχής πρόοδος και εξέλιξη της ειδικότητάς μας».

«Στόχος του συνεδρίου είναι η συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση και η πλήρης ενημέρωση για την σύγχρονη αντιμετώπιση των πολλαπλών προβλημάτων που άπτονται της λειτουργικότητας και αισθητικής της στοματογναθοπροσωπικής περιοχής», τόνισε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του HAOMS 2024, καθηγητής Λάμπρος Ζουλούμης.

Το συνέδριο απευθύνεται σε  ευρεία γκάμα ειδικοτήτων. Είναι ανοιχτό σε όλους τους στοματικούς και γναθοπροσωπικούς χειρουργούς και σε όμορες ιατρικές ειδικότητες: σε ωτορινολαρυγγολόγους, σε πλαστικούς και επανορθωτικούς χειρουργούς, σε οφθαλμιάτρους, σε γενικούς χειρουργούς και στους οδοντιάτρους.

Περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του συνεδρίου ΕΔΩ.