3ο Διεθνές Wellbeingr Forum: Ενίσχυση της υγείας και ευημερίας των εργαζομένων

  • Ρούλα Τσουλέα
φόρουμ
Το φόρουμ θα διεξαχθεί στις 10 Οκτωβρίου 2024 στο Ζάππειο Μέγαρο, από το πρωί έως το απόγευμα.

Φόρουμ για την ευεξία και την ψυχική υγεία των εργαζομένων διοργανώνει η Wellbeingr ΑΜΚΕ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας στις 10 Οκτωβρίου 2024.

Το 3ο Διεθνές Wellbeingr Forum με θέμα «Ενίσχυση της ευεξίας και ψυχικής υγείας των εργαζομένων: Τα πολλαπλά οφέλη για τις επιχειρήσεις και την κοινωνία» τελεί την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας.

Το φόρουμ θα φιλοξενηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο. Θα διεξαχθεί ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Η συμμετοχή στο συνέδριο συνιστά μια μοναδική ευκαιρία για ποιοτική ενημέρωση των επιχειρήσεων και των οργανισμών, που έχουν θέσει στο επίκεντρο της στρατηγικής τους τον εργαζόμενο και την ψυχική του υγεία και θέλουν να επενδύσουν ουσιαστικά στην ευημερία του.

Σε μια εποχή όπου οι προκλήσεις στο χώρο εργασίας και την κοινωνία είναι πολυδιάστατες, η δημιουργία ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος αποτελεί επιτακτική ανάγκη για κάθε επιχείρηση. Ταυτοχρόνως, όμως, είναι και στρατηγικό πλεονέκτημα.

Οι συμμετέχοντες στο 3ο Wellbeing Forum θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις νεότερες πολιτικές, στρατηγικές, μελέτες και πρακτικές, που στοχεύουν στην ενίσχυση της ευεξίας και της ψυχικής υγείας στο εργασιακό περιβάλλον. Θα μοιραστούν επίσης ιδέες και πρακτικές που έχουν ήδη υιοθετηθεί από πολυεθνικές επιχειρήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το φόρουμ φιλοξενεί κορυφαίους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται πολιτικοί, ακαδημαϊκοί, στελέχη επιχειρήσεων και ειδικοί στον τομέα της ψυχικής υγείας.

Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις από έμπειρους επαγγελματίες, οι οποίοι θα παρουσιάσουν και συγκεκριμένες προτάσεις για την ενίσχυση της ψυχικής υγείας και της ευεξίας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΔΩ.

Φωτογραφία: iStock