Iatropedia

Botox: Η χρυσή Ολυμπιονίκης Simone Biles λέει γιατί δεν θα έκανε ποτέ ξανά baby Botox

Έχει χαρακτηριστεί «βασίλισσα» των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, εντυπωσιάζοντας πρωτίστως με τις επιδόσεις της και μετά με την εμφάνισή της...

Έχει χαρακτηριστεί «βασίλισσα» των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, εντυπωσιάζοντας πρωτίστως με τις επιδόσεις της και μετά με την εμφάνισή της. Η ασταμάτητη φέτος Simone Biles (Σιμόν Μπάιλς) έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής 3 χρυσά μετάλλια στο Παρίσι και 10 μετάλλια συνολικά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ μεταξύ προετοιμασίας και αγωνισμάτων προλαβαίνει να μιλήσει στους θαυμαστές της και για όσα την απασχολούν… Όπως η εμφάνισή της!

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok της στις 2 Αυγούστου, η εντυπωσιακή αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής έδειξε στους θαυμαστές της πώς ετοιμάστηκε για την εμφάνισή της την προηγούμενη μέρα. Καθώς τελειοποιούσε το μακιγιάζ της (με όχι μία, αλλά δύο στρώσεις σπρέι σταθεροποίησης ώστε να μην… κινείται) η Biles μίλησε για τα πάντα, από την εμπειρία της στο Ολυμπιακό Χωριό μέχρι τη δυσάρεστη εμπειρία της με το «baby Botox».

«Μια αστεία ιστορία για εσάς παιδιά: Λοιπόν, για τα 27α γενέθλιά μου, έκανα Botox, baby Botox», είπε, επισημαίνοντας ότι τα έκανε στη ζώνη «Τ» του προσώπου της.

«Και δεν μου άρεσε, οπότε δεν θα ξανακάνω», είπε αφοπλιστικά.

Το λεγόμενο «baby Botox» είναι μια προληπτική διαδικασία που απευθύνεται σε νεότερους σε ηλικία ανθρώπους με στόχο να αποτρέψει τον πλήρη σχηματισμό ρυτίδων, αρχικά χρησιμοποιώντας λιγότερο προϊόν από τις συνηθισμένες θεραπείες Botox.

Στο micro Botox, όπως αλλιώς λέγεται, χρησιμοποιούνται πολύ μικρότερες δόσεις δραστικής ουσίας, ακριβώς στις ίδιες θέσεις όπως και με το Botox. Αποτέλεσμα: οι ρυτίδες μειώνονται και η εκφραστικότητα του προσώπου διατηρείται.

Όμως, η εμπειρία της Biles ήταν μάλλον κακή, αφού, όπως εξομολογείται η ίδια, την ώρα της προπόνησης ένα από τα φρύδια της άρχισε να… ανεβαίνει ανεξέλεγκτα!

«Και η Zoey θα έλεγε, «Simone, το φρύδι σου το κάνει ξανά!» και λέω «το αισθάνομαι!» και δεν μπορούσα να το επαναφέρω», θυμάται στο βίντεο η Biles, σημειώνοντας ότι συνήθως κατέβαινε σε περίπου 20 δευτερόλεπτα.

«Το έκανε τυχαία! Δεν έχω ιδέα [πότε το έκανε]», ανέφερε, προσθέτοντας ότι το πρόσωπό της έχει επανέλθει πλέον στο φυσιολογικό. Γι’ αυτό, όπως είπε, δεν πρόκειται να το ξανακάνει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Botox: Επτά ενδιαφέρουσες πληροφορίες που πιθανόν δεν γνωρίζετε

Botox: Κίνδυνο τύφλωσης, βλεφαρόπτωσης και διπλωπίας εγκυμονούν οι ενέσεις από μη ειδικούς

Τι είναι το Baby ΒΟΤΟΧ που τρελαίνει τις γυναίκες;