Δημήτρης Σταρόβας: Πήρε εξιτήριο από το Τζάνειο Νοσοκομείο ταλαιπωρημένος και συγκινημένος

  • Iatropedia newsroom
Σταρόβας
Εξιτήριο από το Τζάνειο Νοσοκομείο πήρε ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Σταρόβας μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του.

Μετά από δύο εβδομάδες νοσηλείας, μετά το ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε εξιτήριο από το Τζάνειο Νοσοκομείο, έχοντας πάντα στο πλευρό του τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη.

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης λίγο πριν το εξιτήριό του χαιρέτησε τις τηλεοπτικές κάμερες μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Εμφανώς συγκινημένος έστειλε τους χαιρετισμούς του στο κοινό, φορώντας μία μπλούζα με τυπωμένο το μήνυμα: Μην παραιτείσαι, ενώ με υψωμένη τη γροθιά του έκανε το σήμα της νίκης.

«Είναι πολύ ευχάριστα τα νέα. Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι εδώ και στέλνει το δικό του μήνυμα, ότι δεν παραιτείται. Στέλνει την αγάπη του και βγήκε στο παράθυρο. Περιμένουμε εδώ να πάρει το εξιτήριό του, ήθελε να επικοινωνήσει μαζί μας», μεταδίδει η Ελισάβετ Οικονόμου από το Τζάνειο.

«Είναι τυχερός που είχε δίπλα του την Άννα και που το ασθενοφόρο ήρθε μέσα σε μόλις 7 λεπτά. Έδωσε μία μάχη με όλες του τις δυνάμεις και είναι μαζί μας. Συγκινούμαι και με τη στήριξη της Άννας. Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος», σχολίασε εμφανώς συγκινημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Αυτό που μου έλεγε και η Άννα είναι ότι ο Δημήτρης ήταν ένας καλός ασθενής. Θα έβγαινε και νωρίτερα, αν δεν προέκυπτε αυτό με την κολπική μαρμαρυγή, όμως έπεσαν επάνω του οι γιατροί και του τα έχουν ελέγξει όλα. Για να παίρνει εξιτήριο, πάει να πει ότι o Δημήτρης Σταρόβας είναι μια χαρά», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.