Δημήτρης Σταρόβας: Υπέστη επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής – Δύσκολη νύχτα στο νοσοκομείο

  • Iatropedia newsroom
Σταρόβας
Ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο από τις 15 Μαΐου ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Μια δύσκολη νύχτα πέρασε ο Δημήτρης Σταρόβας, που τις τελευταίες μέρες νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Το βράδυ της Τετάρτης προς την Πέμπτη, ο Δημήτρης Σταρόβας υπέστη ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής και η νύχτα του ήταν δύσκολη, όπως περιέγραψε η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη.

«Είχαμε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής χθες αργά το βράδυ και η νύχτα ήταν λίγο δύσκολη. Όμως παραμένουμε ψύχραιμοι. Περιμένουμε τους θεράποντες γιατρούς να μας ενημερώσουν σχετικά. Ο Δημήτρης έχει πάντα εμένα δίπλα του», αναφέρει η ίδια.

Επίσης, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ κ.Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA ήταν καθησυχαστική, καθώς όπως είπε η κοπλική μαρμαρυγή είναι μια συχνή πάθηση της καρδιάς. Με την άμεση ιατρική παρέμβαση μπορεί να ξεπεραστεί, δήλωσε η ίδια και φάνηκε αισιόδοξη για την πρόοδο της υγείας του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο από τις 15 Μαΐου ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Λόγω της κατάστασης, ο γνωστός καλλιτέχνης αντιμετωπίζει προσωρινή γλωσσική διαταραχή, αλλά οι γιατροί εκτιμούν πως, επειδή είναι σύνηθες μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, αυτό θα αντιμετωπιστεί πλήρως. Ωστόσο, τονίζουν ότι απαιτείται χρόνος και ειδικές θεραπείες.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος μιλώντας για το επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής που υπέστη ο Δημήτρης Σταρόβας είπε πως αντιμετωπίστηκε επιτυχημένα με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

«Είχε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής, ανεβηκε ο διευθυντής καρδιολόγος, το αντιμετώπισε με φαρμακευτική αγωγή, σήμερα είναι καλά και πιο ήρεμος. Δεν υπήρχε μέχρι χθες το πρόβλημα», ανέφερε και πρόσθεσε πως η πίεση του ρυθμίζεται όπως και η ομιλία του, με την οποία είχε μικρό πρόβλημα.

«Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα, θα επιστρέψει σπίτι του υγιής», επισήμανε και τόνισε πως ο Δημήτρης Σταρόβας είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση.

Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI