Iatropedia

Δήμος Αθηναίων: Έρχονται προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών στα δημοτικά ιατρεία

doctor office

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2024.

Σε προσλήψεις προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων, που θα στελεχώσουν και τα δημοτικά ιατρεία, προχωρά ο Δήμος Αθηναίων.

Όπως ανακοίνωσε, θα προσληφθούν τριάντα (30) άτομα (γιατροί, νοσηλευτές, μηχανικοί κ.ά.) για την κάλυψη αναγκών του Δήμου. Οι 15 από τις θέσεις αφορούν γιατρούς, νοσηλευτές και άλλους υγειονομικούς. Οι προσλήψεις θα γίνουν με οκτάμηνη σύμβαση εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, από τις 29 Αυγούστου έως και τις 9 Σεπτεμβρίου 2024.

Θα πρέπει πρώτα να συμπληρώσουν τις απαιτούμενες αιτήσεις με κωδικό (κατά περίπτωση) «Έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ» ή «ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2 ΔΕ/ΥΕ» που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα της προκήρυξης των θέσεων ΕΔΩ.

Την αίτηση μπορούν να υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην διεύθυνση:

Η υποβολή της αίτησης στην ανωτέρω διεύθυνση μπορεί να γίνει είτε αυτοπροσώπως, είτε από άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο (αρκεί η εξουσιοδότηση να φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή).

Εναλλακτικά, μπορούν να στείλουν την αίτηση ταχυδρομικώς αλλά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Η επιστολή πρέπει να απευθύνεται στην Διεύθυνση  Διαχείρισης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Τμήμα Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου.

Περισσότερες πληροφορίες για την αίτηση  ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Φωτογραφία: iStock