Iatropedia

Δύσκολες ώρες για την Βίκυ Κουλιανού: «Λιποθύμησα από φρικτούς πόνους στη μέση και τη λεκάνη»

Όπως δήλωσε η ίδια, βρισκόταν στο κομμωτήριο όταν έπεσε στο πάτωμα με φρικτούς πόνους στη μέση και δενμπορούσε να κουνηθεί.

Η Βίκυ Κουλιανού αποκάλυψε μέσω ανάρτησή της στο Instagram τις δύσκολες ώρες που περνάει με την υγεία της, αφού κατέρρευσε από πόνους στη μέση, χωρίς να ξέρει ακόμα τι τους προκάλεσε.

«Είχα πάει στο κομμωτήριο να φτιάξω τα μαλλιά μου και σχεδόν λιποθύμησα από φρικτούς πόνους στη μέση και την λεκάνη», είπε η ίδια, προσθέτοντας ότι έμεινε ακινητοποιημένη για 4 ώρες στο πάτωμα του κομμωτηρίου και δεν μπορούσαν να την μεταφέρουν με το φορείο, γιατί δεν ήξεραν τι της προκάλεσε τόσο έντονους πόνους.

«Είναι πάρα πολύ τρομακτική εμπειρία να μένεις ακινητοποιημένος για 4 ώρες στο πάτωμα, με κόσμο από πάνω σου να προσπαθεί να σε μετακινήσει και να μην μπορεί να σε μετακινήσει ούτε χιλιοστό», αποκάλυψε.

Ευχαρίστησε τους διασώστες που ήρθαν και την μετέφεραν στο νοσοκομείο και δήλωσε ότι προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει αυτό το αναπάντεχο πρόβλημα υγείας με πολλά χάπια και πολλές ενέσεις.

«Υγεία, πάνω απ’όλα υγεία για όλο τον κόσμο», κατέληξε η Βίκυ Κουλιανού στο βίντεο που ανέβασε.


Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI