Iatropedia

Επεισόδια στου Ρέντη: Σε κώμα ο νεαρός αστυνομικός μετά από νέο χειρουργείο

Ο αστυνομικός έχει βαρύτατο τραυματισμό στα μηριαία αγγεία και νοσηλεύεται σε πολύ βαριά κατάσταση.

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική ο 31 ετών αστυνομικός, που δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα κατά τα επεισόδια στου Ρέντη.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες του iatropedia.gr, έχει πέσει σε κώμα. Είχε προηγηθεί δεύτερη χειρουργική επέμβαση και συγκεκριμένα χειρουργικός καθαρισμός. Οι γιατροί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν κάνει τα αδύνατα δυνατά να κρατήσουν στη ζωή τον άτυχο νεαρό αστυνομικό, όμως, όπως όλα δείχνουν μόνο ένα θαύμα μπορεί να τον σώσει.

Δείτε επίσης: Τραυματισμός στην κεντρική αρτηρία του ποδιού: Γιατί είναι σοβαρός και πώς αντιμετωπίζεται

Ο νεαρός αστυνομικός έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και υπηρετεί στην 535 διμοιρία. Είναι παντρεμένος, δίχως παιδιά, και η γυναίκα του μεταβαίνει τώρα στην Αθήνα από την Κω, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο ασθενής έχει κάκωση μηριαίας αρτηρίας, ενώ υπέστη και καρδιακή ανακοπή. Έγινε ΚΑΡΠΑ και επανήλθε μετά από 10 λεπτά. Στο πρώτο χειρουργείο αφαιρέθηκε μεταλλική βολίδα διαστάσεων 5Χ2Χ2 εκατοστών και άλλα μεταλλικά θραύσματα από την περιοχή των μηριαίων αγγείων.

Με πληροφορίες από newsit.gr