Γεωργιάδης για τα προβλήματα στο «Έλενα»: Μέχρι τέλος Αυγούστου το θέμα του νερού θα έχει λυθεί

  • Iatropedia newsroom
Ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης
Στο Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου» για επιθεώρηση η Γενική Γραμματεύς του Υπουργείου Υγείας κ. Βιλδιρίδου

Τα προβλήματα που υπάρχουν στο νοσοκομείο «Έλενα» θα έχουν λυθεί μέχρι τέλος Αυγούστου διαβεβαίωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τις καταγγελίες εργαζομένων για σοβαρά προβλήματα με το πόσιμο νερό, αλλά και τον κλιματισμό, εν μέσω καλοκαιριού.

Όπως αναφέρει στο ανάρτησή του ο υπουργός, το πρωί της Παρασκευής (09.08.2024) επισκέφθηκε το νοσοκομείο «Έλενα» για επιθεώρηση η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Υγείας.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως βρίσκεται σε εξέλιξη «η διαδικασία αντικατάστασης όλων των ψυκτών του Νοσοκομείου με καινούργιους που αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Αυγούστου του τρέχοντος έτους», ενώ για το θέμα του κλιματισμού επισήμανε πως «μέχρι το τέλος Αυγούστου του τρέχοντος έτους θα έχουν τοποθετηθεί εικοσιπέντε (25) νέες μονάδες fun coil, ενώ εντός του Σεπτεμβρίου θα τοποθετηθούν άλλες σαράντα (40) που εκκρεμούν από ανοιχτό διαγωνισμό».

Επίσης τοποθετήθηκε ήδη μία φορητή μονάδα ψύξης στον χώρο υποδοχής του Νοσοκομείου, μέχρι την οριστική τοποθέτηση μιας ψυκτικής μονάδας δαπέδου (τύπου ντουλάπας).

Τόνισε επίσης πως «κανένα λιποθυμικό επεισόδιο δεν έχει περιγραφεί και καταγραφεί από τη νοσηλευτική υπηρεσία, πλην ενός το οποίο αφορούσε σε ιστορικό Υπότασης (υπάρχουν σχετικά αποδεικτικά έγγραφα της νοσηλευτικής υπηρεσίας)».

Η ανάρτηση του υπουργού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαιευτήριο «Έλενα»: Τι απαντά στις καταγγελίες για το νερό και τον κλιματισμό η διοίκηση του νοσοκομείου

Φάρμακα αδυνατίσματος: Τι θα συμβεί αν τα κόψετε

Οδηγός για ασφαλείς διακοπές: Τι συνιστούν οι γιατροί να προσέχουμε