Γιατί κάνει καλό στην υγεία το ιχθυέλαιο;

  • Iatropedia
Μπορεί ακόμη να είναι νωπή στην μνήμη το κυνήγι της μαμάς για να καταπιείτε το μουρουνέλαιο αλλά τελικά επιβεβαιώνεται ότι είχε δίκιο Νεότερες έρευνες που έγινα απέδειξαν ότι τα οφέλη του στην υγεία είναι πολλά παραπάνω από ότι α π ότι φαντάζεστε χάρη στα πολύτιμα Ω-3 λιπαρά οξέα που περιέχει.

Αγαπά την καρδιά

Ένα από τα μεγαλύτερα ατού του είναι το γεγονός ότι λατρεύει την καρδιά αφού ρίχνει τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων στο αίμα ενώ ξεβουλώνει τις φραγμένες αρτηρίες.

Στα τάρταρα η χοληστερίνη

Είτε το λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής είτε μέσω της κατανάλωσης ψαρικών, όπως τόνου και σολομού θα καταφέρετε να ρίξετε την χοληστερίνη

Φυσικό παυσίπονο

Έρευνες έχουν δείξει ότι δρα σαν φυσικό παυσίπονο στους πόνους της έμμηνου ρύσεως

Ανακουφίζει από την αρθρίτιδα

Η κατανάλωση ιχθυέλαιου από όσους πάσχουν από ρευματοειδή αρθρίτιδα ανακουφίζει από τους πόνους ενώ ο ασθενής μπορεί και χρησιμοποιεί καλύτερα τα δάχτυλα του.

Ρίχνει το ζάχαρο

Έρευνα του Πανεπιστημίου του Harvard έδειξε ότι οι πάσχοντες από διαβήτη που καταναλώνουν ιχθυέλαιο έχουν μειωμένο σάκχαρο στο αίμα τους.

http://www.dailymail.co.uk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προστατέψτε την καρδιά σας με Μεσογειακή δίαιτα

Γιατί οι Ιάπωνες δεν παχαίνουν;