Γιατροί στο πλευρό των εκπαιδευτικών! Τι λέει η ΟΕΝΓΕ

  • Iatropedia
Στο πλευρό των επιστρατευμένων εκπαιδευτικών τάσσονται οι νοσοκομειακοί γιατροί ενώ το επίσημο συνδικαλιστικό τους όργανο (ΟΕΝΓΕ) τους καλεί να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται.

Για ακραία αντιδημοκρατική εκτροπή μιλούν οι νοσοκομειακοί γιατροί (ΟΕΝΓΕ) με αφορμή την επιστράτευση των εκπαιδευτικών.

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ Δημήτρης Βαρνάβας: «Πριν λίγες μέρες ζητήσαμε ν΄ ασχοληθεί ο πρωθυπουργός με τα Νοσοκομεία της χώρας που ρημάζουν και αδυνατούν να πραγματοποιήσουν ακόμη και απλές ακτινογραφίες. Σιγή.

Απεναντίας ο κ. Σαμαράς βρήκε χρόνο ν΄ ασχοληθεί αυτοπροσώπως με την απαγόρευση της απεργίας των καθηγητών και να εποπτεύσει την επιστράτευση των εκπαιδευτικών, οι οποίοι εξαναγκάζονται από τα μέτρα της τρικομματικής συγκυβέρνησης να κινητοποιηθούν, προκειμένου ν΄ αποτρέψουν την ολοσχερή διάλυση της δημόσιας Παιδείας.

Η προληπτική απαγόρευση της απεργίας των καθηγητών και η ανακοίνωση επιστράτευσής συνιστούν ακραία αντιδημοκρατική εκτροπή”.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί επισημαίνουν ότι έχουν δώσει και θα συνεχίσουν να δίνουν κοινούς αγώνες με τους εκπαιδευτικούς για την προάσπιση των δημόσιων αγαθών της υγείας και παιδείας.

Η ΟΕΝΓΕ μάλιστα καλεί τους νοσοκομειακούς γιατρούς να συμμετάσχουν μαζικά στα συλλαλητήρια που διοργανώνουν σωματεία και Ομοσπονδίες εναντίον της επιστράτευσης των εκπαιδευτικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ρευστό της τελευταίας στιγμής για το Aids! Οι κόντρες και τα μαχαιρώματα στο υπ.Υγείας

Το όραμα του Λυκουρέντζου τώρα και σε …ΦΕΚ! Τι οραματίζεται ο υπ.Υγείας

Κλείνουν ξανά τα φαρμακεία;

Το πόδι της γυναίκας με ψηλοτάκουνα παπούτσια. ΦΩΤΟ με ακτίνες Χ

Γιατί ο διαβήτης εμφανίζεται συχνότερα σε μικρά παιδιά;