Iatropedia

«Η Μαρινέλλα είναι από τους ασθενείς που λένε ‘εγώ θέλω να ζήσω’» λέει η Ματίνα Παγώνη

Αισιόδοξα τα νεότερα για την υγεία της Μαρινέλλας που έπαθε σοβαρό εγκεφαλικό στις 25 Σεπτεμβρίου.

Συνεχή βελτίωση παρουσιάζει η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαρινέλλα, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά το σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη πριν από σχεδόν ένα μήνα.

Όπως είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, πρέπει να παραμείνει επί τουλάχιστον μία έως δύο εβδομάδες στον θάλαμο όπου πλέον νοσηλεύεται, για να σταθεροποιηθεί. Ύστερα «θα δοθούν οι οδηγίες από τους γιατρούς ώστε να ακολουθήσει την ειδική θεραπεία που πρέπει», πρόσθεσε.

Όπως εξήγησε, η οικογένειά της θα αποφασίσει εάν η θεραπεία θα γίνει σε ειδικό κέντρο εντός Ελλάδας ή στο εξωτερικό. «Αυτό πρέπει να ακολουθήσει και έτσι πρέπει να γίνει. Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι οι ασθενείς αυτοί να πάνε σε ειδικά κέντρα, η βοήθεια είναι μεγαλύτερη και υπάρχουν και μηχανήματα αποκλειστικά για αυτές τις θεραπείες», ανέφερε στην εκπομπή Buongiorno του Mega.

Η κυρία Παγώνη τόνισε πως η Μαρινέλλα «είναι δυνατή γυναίκα» και «όλα θα πάνε καλά. Είναι από τους ασθενείς που λένε ‘εγώ θέλω να ζήσω’. Είναι δύο οι κατηγορίες των ασθενών: αυτοί που το παλεύουν και αυτοί που δεν το παλεύουν». Πρόσθεσε ακόμα πως φαίνεται να είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, αφού τραγουδάει μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

«Η ζωή της Μαρινέλλας είναι το τραγούδι. Ήταν μια δύσκολη περιπέτεια αυτή, δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. (…) Ένα άτομο που βγαίνει από ΜΕΘ ή νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, όσο λιγότερες επισκέψεις έχει τόσο καλύτερα είναι. (…) Πρέπει να απαγορεύονται οι επισκέψεις πολλών ατόμων, μόνο η οικογένεια», κατέληξε η κυρία Παγώνη.


Φωτογραφία: Eurokinissi