Iatropedia

Η Selena Gomez αποκαλύπτει ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά λόγω των προβλημάτων υγείας της

Σε εξομολόγησή της στο Vanity Fair, η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς Only Murders in the Building αποκάλυψε ότι η εγκυμοσύνη θα έθετε τη ζωή της και τη ζωή του μωρού σε κίνδυνο

Σε μία ακόμη εξομολόγηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την υγεία της προχώρησε η Selena Gomez, αποκαλύπτοντας ότι δεν θα μπορέσει να κυοφορήσει ένα παιδί μέχρι τέλους, καθώς μια εγκυμοσύνη θα αποτελούσε κίνδυνο τόσο για την ίδια όσο και για το έμβρυο.

Σε συνέντευξή της στο Vanity Fair, η ηθοποιός του Only Murders in the Building και πρώην σταρ της Disney ανέφερε ότι σχεδίαζε να έχει κάνει οικογένεια μέχρι τα 35 της χρόνια.

«Δεν το έχω πει ποτέ αυτό, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κυοφορήσω δικά μου παιδιά», είπε. «Έχω πολλά ιατρικά προβλήματα που θα έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή μου και τη ζωή του μωρού. Αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να θρηνήσω για λίγο καιρό», εξομολογήθηκε.

Η 32χρονη δεν αναφέρθηκε αυτή τη φορά σε συγκεκριμένο ιατρικό θέμα, αλλά έχει μιλήσει στο παρελθόν δημόσια για τη διάγνωσή της με λύκο το 2015, μία ασθένεια κατά την οποία το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στους ίδιους του τους ιστούς και στα όργανά του. Ένα χρόνο αργότερα διαγνώστηκε επίσης με άγχος και κατάθλιψη, τα οποία μπορεί να συνδέονται τόσο με τον λύκο όσο και με ορισμένα φάρμακα που λαμβάνονται για τη διαχείριση της πάθησης.

Η Gomez υποβλήθηκε επίσης το 2017 σε μεταμόσχευση νεφρού λόγω του λύκου. Το 2020, διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή, αφού βίωσε ένα ψυχωτικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια του οποίου άκουγε φωνές και είχε αυτοκτονικές τάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Selena Gomez: Η μάχη με τη διπολική διαταραχή και τον λύκο και η σημασία της αυτοαποδοχής

Πώς επηρεάζει η άσκηση το λίπος που έχουμε στην κοιλιά

Γνωστά προφυλακτικά κατηγορούνται ότι περιέχουν τοξικές χημικές ουσίες

Κέιτ Μίντλετον: Ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες για τον καρκίνο και επιστρέφει σταδιακά στα δημόσια καθήκοντά της