Iatropedia

Ημερίδα για το κοινό για τη χρόνια λεμφοκυτταρική λευχαιμία

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη. Το κοινό θα ενημερωθεί για τις νεότερες εξελίξεις στη διάγνωση και θεραπεία της.

Οι θεραπευτικές επιλογές για τη χρόνια λεμφοκυτταρική λευχαιμία, οι δυνητικές επιπλοκές της και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς θα παρουσιασθούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η Ελληνική Ομάδα Ασθενών με Χρόνια Λεμφοκυτταρική Λευχαιμία (ΕΟΑ-ΧΛΛ) στη Θεσσαλονίκη.

Η ημερίδα τιτλοφορείται «Μαθαίνουμε για τη θεραπεία μας» και έχει ως στόχο να ενημερώσει ασθενείς, επαγγελματίες υγείας και το ευρύ κοινό για τις νεότερες εξελίξεις στη διάγνωση και θεραπεία της ΧΛΛ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 2 Νοεμβρίου 2024. Θα διεξαχθεί με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Εφαρμοσμένων Βιοεπιστημών στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΙΝΕΒ / ΕΚΕΤΑ).

Η ημερίδα θα συντονιστεί από τον αιματολόγο Κώστα Σταματόπουλο, διευθυντή του ΙΝΕΒ. Ομιλητές θα είναι οι καταξιωμένοι αιματολόγοι:

Η ημερίδα παρέχει μοναδική ευκαιρία για τους ασθενείς και τις οικογένειές τους να λάβουν ενημέρωση από εξειδικευμένους επιστήμονες, να συζητήσουν θέματα που τους αφορούν και να μοιραστούν εμπειρίες. Επιπλέον, οι επαγγελματίες Υγείας θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στη χρόνια λεμφοκυτταρική λευχαιμία.

Πληροφορίες συμμετοχής

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το email Babist61@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6977 409890 (κ. Χ. Τριανταφυλλίδης).

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace Hotel (αίθουσα Ναυσικά). Ώρα έναρξης είναι στις 5 το απόγευμα.