Iatropedia

Καρκίνος του μαστού: «Ντύνονται» στα ροζ οι Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου στη Θεσσαλονίκη

Thessaloniki, Greece - August 22, 2017: Tourists and local people taking pictures and watching sunset near the "Umbrellas" sculpture created in 1997 by the sculptor Georgios Zoggolopoulos, Thessaloniki, Greece

Στέλνοντας μήνυμα για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού

Στα ροζ «ντύνονται» απόψε οι Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου, οι οποίες θα φωταγωγηθούν σηματοδοτώντας την έναρξη του Μήνα Πρόληψης και Έγκαιρης Διάγνωσης του Καρκίνου του Μαστού, που είναι ο Οκτώβριος, στο πλαίσιο δράσης του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Άλμα Ζωής νομού Θεσσαλονίκης.

Η ενέργεια αυτή έχει στόχο να φωτίσει τη σημασία του προσυμπτωματικού ελέγχου, αλλά και να τιμήσει, δίνοντας ταυτόχρονα ελπίδα και δύναμη, όλες αυτές τις γυναίκες που σήμερα δίνουν τον δικό τους αγώνα για τη ζωή. Εκπαιδευμένες εθελόντριες του Συλλόγου -γυναίκες που έχουν βιώσει την εμπειρία του καρκίνου του μαστού- θα βρίσκονται εκεί για να ενημερώσουν για όλες τις δράσεις και το έργο του.

Η Θεσσαλονίκη μας θα γίνει όλον τον μήνα Οκτώβριο ροζ, στο χρώμα της ελπίδα, χρώμα συνώνυμο πλέον της σπουδαιότητας της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού. Ελάτε να στείλουμε παντού το σπουδαίο μήνυμα της πρόληψης. Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά… ακόμα και να νικήσουμε τον καρκίνο του μαστού είναι το μήνυμα του Συλλόγου για τον Μήνα Πρόληψης και Έγκαιρης Διάγνωσης της νόσου.

Φωτογραφία: iStock

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καθηγητής Δημήτρης Καρούσης: Ο κορυφαίος έλληνας γιατρός με το πρωτοποριακό έργο, πατέρας του 26χρονου που σκοτώθηκε στο Τελ Αβίβ

Τα «έξυπνα» κινητά είναι το νέο τσιγάρο για τους εφήβους, σύμφωνα με τον ΠΟΥ

Πίκλες: Τα απρόσμενα οφέλη που μπορεί να έχουν στην υγεία μας