Κόντρα Γεωργιάδη – Πολάκη με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας στη Λέρο

  • Iatropedia newsroom
Γεωργιάδης - Πολάκης
Στο επίκεντρο αντιπαράθεσης μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη βρέθηκε η σημερινή επίσκεψη, του υπουργού Υγείας στο Νοσοκομείο Λέρου.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε σε ανάρτηση του Παύλου Πολάκη -στην οποία ο ανεξάρτητος βουλευτής αναφέρθηκε με υποτιμητικά λόγια στο έργο του υπουργού Υγείας στην Υγεία- λέγοντας πως το κλίμα στην επίσκεψη του σήμερα στο Νοσοκομείο της Λέρου, δεν ήταν αυτό που ανέφερε ο Π. Πολάκης.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο X ο Άδωνις Γεωργιάδης μοιράστηκε στιγμιότυπα από την επίσκεψή του στο νοσοκομείο του νησιού, όπου τον υποδέχθηκαν διαδηλωτές με αποδοκιμασίες. Ο ίδιος, ωστόσο, περιέγραψε πως το κλίμα δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα που αποτύπωσε στην ανάρτησή του, ο πρώην αν. υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Α. Γεωργιάδης έγραψε συγκεκριμένα: «Δείτε τώρα πώς παρουσιάζονται οι “ειδήσεις” στα διάφορα αντιπολιτευόμενα σάιτς και πως είναι στην πραγματικότητα. Όταν πήγαμε σήμερα το πρωί στη Λέρο με τον Μάριο Θεμιστοκλέους μας περίμεναν στην είσοδο του Νοσοκομείου διαδηλωτές (ως συνήθως).

Κάθε είδους σωματείο της Αριστεράς ήταν εκεί. Ο πρώην Δήμαρχος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είχε κάνει δημόσιο κάλεσμα για αγωνιστικές κινητοποιήσεις κλπ μεταξύ των διαδηλωτών ήταν και μία κυρία που φώναζε πράγματι περισσότερο από όλους (την είχαν δώσει 1.5 μήνα αναμονή για μία αξονική και είχε εκνευριστεί, αυτές οι αναμονές θα λυθούν πολύ σύντομα)».

Και πρόσθεσε: «Την κάλεσα μέσα στην σύσκεψη και μας ακολούθησε. Στο τέλος όπως θα δείξτε στις φωτό με συμπάθησε τόσο που άρχισε να μου σκουπίζει με μια χαρτοπετσέτα και τον ιδρώτα μου και χωρίσαμε αγαπημένοι…..αυτήν την κυρία επέλεξε και το λαγωνικό Παύλος Πολάκης να βάλει στον λογαριασμό του για να δείξει πόσο με «απεχθάνονται» στη Λέρο. Αφιερωμένες οι τελευταίες φωτό στον Παύλο…», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε την ανάρτησή του Αδωνι Γεωργιάδη:

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: