Iatropedia

Κρήτη: Στο νοσοκομείο μετά από λιποθυμία ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

Ο δήμαρχος Ηρακλείου υποβάλλεται σε εξετάσεις για να διαπιστώσει τι συμβαίνει. Είχε ανάλογα επεισόδια και στο παρελιόν.

Λιποθυμικό επεισόδιο, για το οποίο χρειάσθηκε διακομιδή στο νοσοκομείο, είχε σήμερα το πρωί 6 Δεκεμβρίου 2023 ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ο δήμαρχος βρισκόταν στον  Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στη Νέα Αλικαρνασσό. Παρακολουθώντας τον πανηγυρικό όρθρο για τον πολιούχο της περιοχής. Κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις του. Οι παρευρισκόμενοι κάλεσαν ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

O κ. Λαμπρινός έχει στο πλευρό του στενούς συγγενείς που περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκριναν οι γιατροί ότι πρέπει να κάνει. Ευχή όλων είναι και αυτή η περιπέτεια να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατόν, και ο δήμαρχος της πόλης να επιστρέψει στο σπίτι του υγιής.

Ο δήμαρχος έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν παρόμοια προβλήματα. Όπως αναφέρει το neakriti.gr, κατά τη διάρκεια της θητείας του έχει λιποθυμήσει και άλλες φορές σε δημόσιες εμφανίσεις.

Το 2016, λ.χ., είχε λιποθυμήσει ξανά στην ίδια εκκλησία και πάλι στη γιορτή του Αγίου Νικολάου. Το ίδιο και την Μεγάλη Πέμπτη το 2017, στην Παναγίτσα του Μασταμπά. Ο κ. Λαμπρινός έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές στο παρελθόν με καρδιολογικό πρόβλημα.

Με πληροφορίες από newsit.gr