Iatropedia

Μαρινέλλα: Για «βαρύ εγκεφαλικό» κάνει λόγο το Ιατρικό Ανακοινωθέν από το Θεραπευτήριο «Υγεία»

Ο θεράπων ιατρός Ηλίας Πολιτάκης, κάνει λόγο για σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Από το Θεραπευτήριο «Υγεία» εκδόθηκε το ακόλουθο Ιατρικό Ανακοινωθέν, για τη νοσηλεία της μεγάλης μας ερμηνεύτριας:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.   Ο θεράπων ιατρός Ηλίας Κ. Πολιτάκης»

Ο γιατρός του «Υγεία» Ηλίας Πολιτάκης, είναι προσωπικός φίλος αλλά και ιατρός της μεγάλης ερμηνεύτριας κι ήταν ο πρώτος άνθρωπος που σηκώθηκε από τη θέση του την ώρα που κατέρρευσε και ανέβηκε στη σκηνή για να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Ήταν ο άνθρωπος που ειδοποίησε το ιδιωτικό ασθενοφόρο το οποίο και τη μετέφερε στο θεραπευτήριο «Υγεία» λίγη ώρα αργότερα.

Μαρινέλλα: Κατέρρευσε στη σκηνή

Η μεγάλη ερμηνεύτρια κατέρρευσε επί της σκηνής, λίγο μετά την έναρξη της συναυλίας της στο Ηρώδειο, το απόγευμα της Τετάρτης 26/09/2024. Η συναυλία ακυρώθηκε από τους διοργανωτές κι η Μαρινέλλα διακομίστηκε εσπευσμένα με ιδιωτικό ασθενοφόρο, στο Θεραπευτήριο «Υγεία». 

Εκεί οι γιατροί υπέβαλλαν την 86χρονη ασθενή σε σειρά εξετάσεων. Η αξονική και μαγνητική εξέταση, απέδειξαν ότι είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, και εισήχθη εσπευσμένα στη ΜΕΘ.

Οι γιατροί, σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr, κάνουν τα αδύνατα δυνατά να περιορίσουν τις βλάβες και να σταθεροποιήσουν την ασθενή, όμως, η μάχη είναι δύσκολη.