Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: «Η φαρμακευτική αγωγή πάει καλά – Είναι πολύ νωρίς ακόμα»

  • Ελισάβετ Σταύρου
Μαρινέλλα
Η Μαρινέλλα νοσηλεύεται ακόμη στη ΜΕΘ του «ΥΓΕΙΑ», ενώ η κατάσταση της, αν και σταθερή, παραμένει κρίσιμη.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε σήμερα για την πορεία που διανύει η καταξιωμένη Ελληνίδα τραγουδίστρια Μαρινέλλα.

Η κατάστασή της παραμένει σταθερή. «Όλα δείχνουν ότι όλα είναι υπέρ της Μαρινέλλας», τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην ορωινή εκπομπή του Οpen. «Αντιμετωπίζει τις υπάρχουσες δυσκολίες σαν παλικάρι», συμπλήρωσε.

Μάλιστα, σήμερα, θα γίνει και έκτακτο ιατρικό συμβούλιο, στο οποίο οι γιατροί θα αποφασίσουν πως θα συνεχίσουν.

Μιλώντας στο Action 24, η Ματίνα Παγώνη τόνισε ότι η Μαρινέλλα χρειάζεται χρόνο, με τους γιατρούς να αξιολογούν τις επόμενες ημέρες τις εξετάσεις της.

«Είναι κρίσιμη η κατάσταση κι αυτή είναι η πραγματικότητα. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε σε τέτοια βαριά περιστατικά. Χωρίς μείζονες επιπλοκές. Επειδή όλοι ρωτάνε τι σημαίνει αυτό. Μπορεί κάποιος μέσα στη Μονάδα να κάνει έναν πυρετό ή οτιδήποτε. Δεν μας ανησυχεί, είναι μικρές επιπλοκές που τις περιμένουμε όταν νοσηλεύεται κάποιος».

«Κάθε ώρα, κάθε λεπτό που περνάει και δεν έχουμε κάτι ιδιαίτερο, είναι υπέρ της ασθενούς. Η φαρμακευτική αγωγή είναι αυτή με την οποία πάει καλά. Η επαφή που έχει, το ότι δεν είναι διασωληνωμένη, είναι υπέρ της ασθενούς», τόνισε.


Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI