Matthew Perry: Άγνωστη η αιτία θανάτου του «Τσάντλερ» – Τι έδειξε η πρώτη νεκροψία

  • Ρούλα Τσουλέα
Πέρι
Τι περιμένει ο ιατροδικαστής. Τα φάρμακα που βρέθηκαν στο σπίτι του ηθοποιού. Δεν θεωρείται ύποπτος ο θάνατός του.

Ασαφής ήταν η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στον Μάθιου Πέρι – τον 54χρονο αγαπημένο ηθοποιό από την τηλεοπτική σειρά «Τα φιλαράκια», που βρέθηκε νεκρός μέσα στο υδρομασάζ του σπιτιού του στο Λος Άντζελες.

Όπως έγινε γνωστό, δεν υπήρχε κανένα εμφανές τραύμα στο σώμα του, ούτε ενδείξεις ότι πρόκειται για ύποπτο θάνατο. Ωστόσο ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να καταλήξει σε σαφές συμπέρασμα για τις αιτίες του θανάτου του. Έτσι, περιμένει να βγουν τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις, τα οποία μπορεί να χρειασθούν αρκετές εβδομάδες.

Όπως αναφέρει ο αμερικανικός Τύπος, οι Αρχές έχουν βάλει επίσης στο μικροσκόπιο τα συνταγογραφούμενα φάρμακα που βρέθηκαν στο σπίτι του εκλιπόντος. Ο Πέρι πάλευε επί δεκαετίες με εθισμούς. Στο σπίτι του δεν βρέθηκαν ναρκωτικά, αλλά συνταγογραφούμενα αγχολυτικά και αντικαταθλιπτικά φάρμακα.

Βρέθηκε επίσης φάρμακο για την χρόνια αναπνευστική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ). Η νόσος προκαλείται κυρίως από το κάπνισμα (ο Πέρι ήταν μανιώδης καπνιστής). Χαρακτηρίζεται από χρόνια βρογχίτιδα και εμφύσημα.

Διαβάστε ακόμα: Μάθιου Πέρι: Τι είχε πει για την μάχη του με το αλκοόλ και τα οπιοειδή

Μολονότι δεν μπορεί να εκδοθεί πιστοποιητικό θανάτου χωρίς αιτία, η ιατροδικαστική υπηρεσία ανακοίνωσε πως η σωρός του ηθοποιού είναι έτοιμη για να παραδοθεί στην οικογένειά του, αναφέρει το NBC.