Νοσοκομείο Δράμας: Άλλαξαν γνώμη οι περισσότεροι από τους 12 γιατρους που ήθελαν να παραιτηθούν

  • Ελισάβετ Σταύρου
Νοσοκομείο Δράμας
Ανησυχία είχε προκαλέσει τις προηγούμενες ημέρες στο Νοσοκομείο Δράμας η απόφαση 12 γιατρών να δηλώσουν μαζικά παραίτηση.

Η κατάσταση στο Νοσοκομείο Δράμας με την υποστελέχωση οδήγησε 12 γιατρούς διάφορων ειδικοτήτων στην παραίτηση, καθώς οι ώρες εργασίας τους ήταν ατελείωτες.

Ωστόσο, όπως ενημέρωσε, σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, οι περισσότεροι από τους γιατρούς άλλαξαν γνώμη και δεν υπέβαλαν την παραίτησή τους.

Μόνο δύο γιατροί τελικά εξέφρασαν προφορικά την απόφασή τους να παραιτηθούν, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται εγγράφως η αίτησή τους.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ευχαρίστησε τους υπόλοιπους γιατρούς που άλλαξαν απόφαση, διαβεβαίωσε ότι το Νοσοκομείο Δράμας συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία τους και δήλωσε ότι εντός της ημέρας θα υπάρχουν νέα για νέες προκηρύξεις προσλήψεων προσωπικού.

«Πρωινή ενημέρωση από τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ για το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας. Σήμερα ήταν η ημέρα που 12 ιατροί του Γ.Ν. Δράμας είχαν ανακοινώσει την πρόθεσή τους να υποβάλουν παραίτηση. Τελικά από τους 12 προφορικά υπέβαλαν οι 2 και αναμένουμε την τελική τους έγγραφη αίτηση εντός της ημέρας. Τους καλώ και αυτούς να αναθεωρήσουν και ευχαριστώ τους υπολοίπους που άλλαξαν την απόφασή τους. Το Γ.Ν. Δράμας συνεχίζει κανονικά την λειτουργία τους και εντός της ημέρας θα έχουμε και νέα ως προς τις νέες προσκλήσεις για προσλήψεις ιατρικού προσωπικού εκεί», γράφει ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter).

Διαβάστε επίσης: Ομαδική παραίτηση 12 ιατρών από το Νοσοκομείο Δράμας

Δείτε την ανάρτηση του υπουργού:

Φωτογραφία iStock