Νοσοκομείο Λάρισας: Κομμάτι από την οροφή έπεσε και τραυμάτισε γυναίκα στο κεφάλι

  • Iatropedia newsroom
Νοσοκομείο Λάρισας
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες, Δευτέρα 26 Αυγούστου, στα εξωτερικά απογευματινά ιατρεία του νοσοκομείου.

Μία γυναίκα, η οποία βρέθηκε χθες στο Νοσοκομείο Λάρισας για μια οικογενειακή υπόθεση, τραυματίστηκε μπροστά στα μάτια των συγγενών και του γιατρού, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Την ώρα που η γυναίκα βρισκόταν στο ουρολογικό τμήμα και ο γιατρός της έγραφε οδηγίες και ένα παραπεμπτικό, ένα κομμάτι από την οροφή ξεκόλλησε και έπεσε στο κεφάλι της, όπως γράφει το larissanet.gr.

Τόσο ο γιατρός, όσο και οι νοσηλευτές μίλησαν με την γυναίκα και μεταφέρθηκαν σε άλλο ιατρείο. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, και η μεσοτοιχία ήταν έτοιμη να καταρρεύσει. Η γυναίκα, επέστρεψε στον Βόλο με την οικογένειά της έχοντας πόνους στο κεφάλι και στο χέρι της, ενώ σοκαρισμένη από το περιστατικό ζήτησε την παρέμβαση του Υπουργού Υγείας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο ατύχημα στο κτίριο του νοσοκομείου. Τον περασμένο Μάρτιο, μια τεχνολόγος του ακτινολογικού τμήματος τραυματίστηκε στο κεφάλι και στο χέρι όταν προσπάθησε να κλείσει μια διπλή πόρτα, η οποία ξεκόλλησε και έπεσε πάνω της. Μάλιστα, από το χτύπημα το αριστερό χέρι της,  υπέστη κάταγμα στο ύψος της πηχεοκαρπικής (ΠΧΚ) άρθρωσης.

Φωτογραφία αρχείου