Iatropedia

O πρώην βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον στο … ΕΣΥ – Φωτογραφήθηκε με γιατρούς

Το μεσημέρι της Κυριακής (25/08) ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον βρέθηκε στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Καρύστου, ο οποίος προσέφυγε στις υπηρεσίες του ΕΣΥ, αναζητώντας πρώτες βοήθειες για τον τραυματισμένο γιό του.

Ο Μπ. Τζόνσον, ο οποίος βρισκόταν στην Κάρυστο οικογενειακώς για διακοπές, χρειάστηκε να επισκεφθεί το Νοσοκομείο της περιοχής, όταν ο 6χρονος γιός του τραυματίστηκε.

Στο γεγονός, αναφέρθηκε με ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε πως ο βρετανός πρωθυπουργός ευχαρίστησε το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό τονίζοντας πως οι υπηρεσίες του ΕΣΥ είναι ανώτερες από αυτές του βρετανικού συστήματος υγείας.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, έγραψε στο Χ:

«Σήμερα το μεσημέρι Κυριακή 25/08/2024 επισκέφθηκε το τμημα επειγόντων περιστατικων του ΓΝ-ΚΥ Καρύστου ο πρώην Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας @BorisJohnson
συνοδεύοντας τον γιο του ηλικίας 6 ετών, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες που χρειάσθηκε μετά από τραυματισμό. Τον φροντίσαμε, όπως κάνουμε για όλους μας τους ασθενείς. Ο κος Johnson πραγματοποιεί διακοπές στην Κάρυστο οικογενειακώς. Μετά την αποχώρηση του από το ΓΝ-ΚΥΚαρύστου ευχαρίστησε θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ήταν πραγματικά ευγενέστατος και τόνισε μάλιστα ότι οι υπηρεσίες που του παρείχε το ΕΣΥ είναι ανώτερες από το αντίστοιχο Βρετανικό σύστημα Υγείας το NHS. Ευχόμαστε πολλά περαστικά στην οικογένεια Johnson».

Δείτε την ανάρτηση του Α. Γεωργιάδη: