Όπρα Γουίνφρεϊ: Στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι – «Δεν μπορούσα να πιω ούτε νερό»

  • Iatropedia newsroom
Όπρα Γουίνφρεϊ
Πέρυσι οργίαζαν οι φήμες, ότι η Όπρα Γουίνφρεϊ έπαιρνε το «Ozempic», το φάρμακο για τον διαβήτη που έχει γίνει «μόδα» στο Χόλιγουντ για το αδυνάτισμα.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Όπρα Γουίνφρεϊ, σύμφωνα με τους συνεργάτες της. Η 70χρονη Αμερικανίδα παρουσιάστρια αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Μία ίωση στο στομάχι ανάγκασε τη διάσημη παρουσιάστρια να κάνει εισαγωγή και να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Στις 11 Ιουνίου, η 70χρονη Oprah Winfrey έλειπε από μία προγραμματισμένη εμφάνισή της στην εκπομπή «CBS Mornings».

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Gayle King αναφέρθηκε στην απουσία της Όπρα:

«Είχε στομαχική ίωση. Δεν θα γίνω πολύ γραφική. Περιττό να πω ότι κατέληξε στο νοσοκομείο με αφυδάτωση, όπου έπρεπε να κάνει ενδοφλέβια. Ήταν ένα πολύ σοβαρό πράγμα και έπρεπε να ξεκουραστεί. Θα είναι εντάξει. Ελπίζω να μην είναι θυμωμένη μαζί μου που μοιράζομαι αυτή τη λεπτομέρεια», είπε η King για τη στενή της φίλη, την Oprah Winfrey.

Μιλώντας σήμερα μέσω Zoom στην ίδια εκπομπή, η 70χρονη παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι η κατάστασή της ήταν τόσο σοβαρή που δεν μπορούσε να πιει ούτε νερό.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gayle King (@gayleking)

Πέρυσι οργίαζαν οι φήμες, ότι έπαιρνε το «Ozempic», το φάρμακο για τον διαβήτη που έχει γίνει μόδα στο Χόλιγουντ μεταξύ εκείνων που προσπαθούν να αδυνατίσουν.

Καθώς οι εικασίες αυξάνονταν, η 70χρονη παρουσιάστρια παραδέχθηκε ότι είχε αρχίσει να παίρνει φάρμακα για την απώλεια βάρους:

«Τρώω το τελευταίο μου γεύμα στις 4 η ώρα, πίνω 4 λίτρα νερό την ημέρα και χρησιμοποιώ τις αρχές Weight Watchers για τη μέτρηση πόντων», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της. Όσο για τα φάρμακα, η Όπρα Γουίνφρεϊ είχε πει: «Είχα επίγνωση των φαρμάκων, αλλά ένιωθα ότι έπρεπε να αποδείξω ότι είχα τη δύναμη της θέλησης να το κάνω. Δεν νιώθω πλέον έτσι».

Με πληροφορίες από: Newsit