Π. Μαρινάκης: «Δεν υπάρχει απειλή για τη λειτουργία του ΕΟΔΥ – Λειτουργεί υποδειγματικά»

  • Γιάννα Σουλάκη
Μαρινάκης
Σε απαντήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις πρόσφατες αλλαγές στη διοίκηση του ΕΟΔΥ, απάντησε το μεσημέρι της Πέμπτης 14/9 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Για την αποχώρηση του Θεοκλή Ζαούτη από την ηγεσία του ΕΟΔΥ και για το εάν αυτή αναμένεται να επηρεάσει τη λειτουργία του Οργανισμού και ιδιαίτερα την υγειονομική απειλή από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία, ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Ο ίδιος ήταν κατηγορηματικός:

«Δεν υπάρχει καμία απειλή για τη λειτουργία του Οργανισμού, λειτουργεί υποδειγματικά. Η ανταπόκριση και με την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, ήταν άμεση. Δεν διακινδυνεύθηκε ούτε η λειτουργία του οργανισμού, ούτε τα υγειονομικά πρωτόκολλα», ανέφερε.

Δείτε επίσης:  Το νέο Δ.Σ. του ΕΟΔΥ: Προσωρινός πρόεδρος ο Χρήστος Χατζηχριστοδούλου

Επίσης, πρόσθεσε πως η απόφαση αυτή έχει ληφθεί από το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας πολύ πριν από τις πλημμύρες της Θεσσαλίας, υλοποιήθηκε και προχωράει ο ΕΟΔΥ με τη νέα διοίκηση και με νέο πρόεδρο τον Καθηγητή Επιδημιολογίας Χρήστο Χατζηχριστοδούλου.

«Δεν έχει καμία σχέση μια εδώ και καιρό ειλημμένη απόφαση για αλλαγή διοίκησης στον οργανισμό με τη λειτουργία του», ανέφερε συγκεκριμένα.