Iatropedia

Πένθος στο νοσοκομείο Λαμίας: Νεκρός σε τροχαίο 45χρονος πολύτεκνος χειρουργός

Surgical instrument table

Ο 45χρονος χειρουργός μόλις είχε τελειώσει τη βάρδιά του και κατευθυνόταν με τη μηχανή του προς την εθνική οδό, όταν «πετάχτηκε» μπροστά του ένα αγροτικό.

Ο 45χρονος γιατρός, πατέρας 4 παιδιών, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού, στον κόμβο της Λαμίας.

Ο 45χρονο χειρουργός στο νοσοκομείο Λαμίας είχε τελειώσει τη βάρδιά του και με τη μηχανή του κινούνταν στον δρόμο προς τη Λαμία, με κατεύθυνση προς την εθνική οδό.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Στον κόμβο της Λαμίας ένα αγροτικό αυτοκίνητο με οδηγό έναν 82χρονο προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο, με συνέπεια η μηχανή που επέβαινε ο 45χρονος χειρουργός να πέσει με δύναμη πάνω στο αγροτικό.

O άτυχος άντρας δεν μπόρεσε να αποφύγει το μοιραίο, καθώς ο δρόμος είναι κατηφορικός στο συγκεκριμένο σημείο και μετά την πρόσκρουση στο αγροτικό «απογειώθηκε» και έπεσε αρκετά μέτρα μακριά.

Δυστυχώς, αν και φορούσε κράνος, η σύγκρουση και η πτώση ήταν τόσο σφοδρές που έχασε τη ζωή του.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο της Λαμίας δεν πίστευαν στα μάτια τους, καθώς δεν ήταν λίγα λεπτά που τους είχε αποχαιρετίσει ο συνάδελφός τους, τελειώνοντας τη βάρδιά του.

Να σημειωθεί ότι είναι το τρίτο δυστύχημα τα τελευταία τρία χρόνια που γίνεται ακριβώς στο ίδιο το σημείο, με ακριβώς τον ίδιο τρόπο και την ίδια αιτία, δηλαδή με αυτοκίνητα που επιχειρούν να διασχίσουν κάθετα τον δρόμο Λαμίας-Δομοκού. Και στις τρεις περιπτώσεις τα θύματα ήταν δικυκλιστές νεαρής ηλικίας.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Διοίκησης του ΓΝ Λαμίας

«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα τον άδικο και ξαφνικό θάνατο του Γεωργίου Καρανίκα, Επιμελητή Β’ Χειρουργικής του του Γ.Ν. Λαμίας , εξαίρετου ιατρού και συναδέλφου.

Σεβόμενοι τον πόνο και τη θλίψη της οικογένειας, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε ως Διοίκηση μαζί με όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου μας, την αμέριστη συμπαράστασή μας στη σύζυγο, στα παιδιά και στους λοιπούς συγγενείς.

Ο Διοικητής του ΓΝ Λαμίας 

Ανδρέας Κολοκυθάς»

Φωτογραφία: iStock

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μυτιλήνη: «Δικά μας ήταν τα φάρμακα» δηλώνει ο σύζυγος της γιατρού που χορηγούσε στατίνες στην 15χρονη κόρη της

Υπερσυνταγογραφήσεις: Γιατρός είχε γράψει πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ σε φάρμακα

Καρδιοχειρουργική επέμβαση: Οι γυναίκες έχουν υψηλότερο κίνδυνο θανάτου από μετεγχειρητικές επιπλοκές