Στο νοσοκομείο από υπερβολική δόση Ozempic η αδελφή της Κέιτ Μος

  • Iatropedia newsroom
Η Λότι Μος σε παλαιότερη εμφάνισή της σε εκπομπή
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο, λόγω υπερβολικής δόσης Ozempic, οδηγήθηκε η μικρότερη αδελφή του super model Κέιτ Μος, καθώς πήρε το φάρμακο χωρίς να συμβουλευτεί γιατρό

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο, λόγω υπερβολικής δόσης Ozempic, οδηγήθηκε η μικρότερη αδελφή του super model Κέιτ Μος, καθώς πήρε το φάρμακο χωρίς να συμβουλευτεί γιατρό. Και η άγνοια είχε ως αποτέλεσμα να έχει σοβαρές παρενέργειες.

Όπως εξομολογήθηκε η ίδια η Λότι Μος (Lottie Moss) σε επεισόδιο του podcast Dream On, πήρε Ozempic για δύο εβδομάδες «πριν από μερικούς μήνες», καθώς δεν ένιωθε «χαρούμενη» με το βάρος της. Όμως, κατέληξε να πάθει επιληπτική κρίση αφού η δόση που πήρε προοριζόταν για ένα σημαντικά βαρύτερο άτομο.

«Είχα μια φίλη και μπορούσε να μου το φέρει», δήλωσε η, επίσης μοντέλο, αλλά στο OnlyFans, 26χρονη Λότι.

«Ήταν από γιατρό, αλλά δεν ήταν σαν να πηγαίνεις σε ένα ιατρείο και να σου το συνταγογραφεί, να σου παίρνει την πίεση και να σου κάνει εξετάσεις, κάτι που είναι απαραίτητο όταν παίρνει κάποιος κάτι σαν το Ozempic», εξήγησε για το πώς κατέληξε σε αυτό το σημείο.

Αναγνωρίζοντας ότι το Ozempic «δεν προορίζεται πραγματικά για να αδυνατίζουν άνθρωποι που δεν έχουν πολύ μεγάλο μέγεθος», η Λότι Μος ανέφερε: «Όταν το έπαιρνα, η ποσότητα που έπαιρνα προοριζόταν στην πραγματικότητα για ανθρώπους που είναι από 100 κιλά και πάνω και εγώ είμαι στην περιοχή των 50. Οπότε είναι αυτά τα μικρά πράγματα που θα ήθελα να ήξερα πριν το πάρω».

Για να αποφύγει τη ναυτία, η Λότι Μος είπε, επίσης, ότι έκανε την ένεση στο πόδι της και όχι στο στομάχι της, αλλά δήλωσε ότι και πάλι ήταν «η χειρότερη απόφαση που πήρε ποτέ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ετεροθαλής αδελφή της Κέιτ Μος δεν είναι πρώτη φορά που μιλά για κάποιο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της.

Έχει πει κατά καιρούς ότι είχε σοβαρά προβλήματα κατάθλιψης, άγχους και εθισμού για χρόνια, ενώ έκανε χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών για να αντιμετωπίσει τα συναισθήματα θλίψης και δυσφορίας που την κατέτρεχαν.

Φωτογραφία: Youtube

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Να συλλαμβάνονται επ’ αυτοφώρω όσοι επιτίθενται σε γιατρούς και νοσηλευτές ζητά ο υπουργός Υγείας της Ιταλίας

Η σεξουαλική ζωή μετά την εμμηνόπαυση συνεχίζει να είναι θέμα ταμπού για γυναίκες και γιατρούς

Οι Νεάντερταλ μπορεί να εξαφανίστηκαν λόγω του μοναχικού τρόπου ζωής τους