Iatropedia

Συγκλονίζει νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Διδυμότειχο: Στο νοσοκομείο 32χρονη

Aggressive man clenching fist in anger with crying woman in background. Concept of domestic family violence.

Η 32χρονη μεταφέρθηκε από αστυνομικούς στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου σε κακή κατάσταση, κτυπημένη και βιασμένη κατ' επανάληψη

Συγκλονίζει ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με θύμα μία 32χρονη που έζησε την κόλαση στα χέρια συντρόφου που γνώρισε μέσω Internet.

Η 32χρονη μεταφέρθηκε από αστυνομικούς στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου σε κακή κατάσταση, κτυπημένη και βιασμένη κατ’ επανάληψη από τον σύντροφό της που την είχε φυλακισμένη στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, που έκανε γνωστό το γεγονός, η 32χρονη είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, με γιατρούς και νοσηλευτές να είναι σοκαρισμένοι με τα μαρτύρια που βίωσε και τους περιέγραψε η γυναίκα.

Η 32χρονη υπεβλήθη σε αξονική και μαγνητική τομογραφία και δεν έχει, ευτυχώς, εσωτερικά τραύματα.

Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη χειρουργική κλινική.

Έζησε τη φρίκη

Η 32χρονη, που ζούσε με την οικογένειά της στο Χρυσοχώρι Καβάλας, γνώρισε πριν από λίγο καιρό τον άνδρα, κάτοικο Διδυμοτείχου, μέσω Internet.

Ενθουσιασμένη από τη γνωριμία, αποφάσισε να φύγει από την οικογένειά της και να συζήσει μαζί του. Μόνο που ο άνδρας δεν ήταν εκείνος που εμφανιζόταν στο διαδίκτυο.

Μετά από κάποιες ημέρες, τη φυλάκισε στο σπίτι. Την βίαζε και τη χτυπούσε ανελέητα. Η γυναίκα κατάφερε, όμως, να πάει σε ένα κατάστημα στη πόλη και, όταν έβγαλε τα γυαλιά της, ένας ηλικιωμένος που την αντίκρισε κακοποιημένη, με εμφανή τα σημάδια από τα χτυπήματα, ειδοποίησε την αστυνομία, με αποτέλεσμα να βρει προστασία και φροντίδα στο νοσοκομείο.

Φωτογραφία: iStock

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καλοκαιρινή ηχορύπανση: Τι συνέπειες έχει στην ψυχική και σωματική υγεία

Τέσσερις λόγοι που κάνουν το γιαούρτι ιδανική τροφή για το καλοκαίρι

Βήχας: Πότε και πως μπορεί να μας προκαλέσει κάταγμα στα πλευρά