Τι λέει το «ΜΗΤΕΡΑ» για τη δημοσίευση «Ο Άγγελος σε χρειάζεται»: Δεν έχουμε δώσει τη συγκατάθεσή μας

  • Γιάννα Σουλάκη
ΜΗΤΕΡΑ
Ανακοίνωση εξέδωσε το Νοσοκομείο "ΜΗΤΕΡΑ" για δημοσίευση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. σχετικά με έκκληση οικονομικής ενίσχυσης για τη θεραπεία παιδιού. "Γίνεται χρήση του λογαριασμού μας χωρίς να έχουμε δώσει συγκατάθεση", υποστηρίζει η Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Όπως τονίζει το Νοσοκομείο «ΜΗΤΕΡΑ», η δημοσίευση «Ο Άγγελος σε χρειάζεται» έχει παραπομπή σε στοιχεία και λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς, με δικαιούχο την Εταιρεία, συνοδευόμενο από αριθμό ΙΒΑΝ και  swift code.

«Με σεβασμό στην ανησυχία των γονέων, δια του παρόντος, προς αποκατάσταση της αλήθειας, θέλουμε να ενημερώσουμε ότι η Εταιρεία μας δεν είχε ενημερωθεί ούτε παράσχει τη συγκατάθεσή της για τη χρήση των στοιχείων της για το συγκεκριμένο σκοπό. Πληροφορήθηκε δε για την εν λόγω ιδιωτική πρωτοβουλία για πρώτη φορά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης», αναφέρει η ανακοίνωση του «ΜΗΤΕΡΑ».

ΜΗΤΕΡΑ: «Επιστροφή χρημάτων σε όσους κατέθεσαν χρήματα στον λογαριασμό»

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου «ΜΗΤΕΡΑ» ζητά από το κοινό να μην καταθέτει χρήματα στον εν λόγω τραπεζικό λογαριασμό, ενώ όσοι έχουν τυχόν καταθέσει χρήματα για τον παραπάνω σκοπό, μπορούν με την επίδειξη του αποδεικτικού κατάθεσης στο λογιστήριο της Εταιρείας, να ζητήσουν την επιστροφή των χρημάτων τους.

«Η Εταιρεία μας, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, που διέπει τη δράση της και κατανοώντας τις αντίστοιχες κοινωνικές και οικονομικές ανάγκες, ουδέποτε θα προέβαινε σε μία τέτοια ενέργεια», καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.