Iatropedia

Το νέο πρόσωπο της σύγχρονης ασφάλισης υγείας

Είναι ανθρωποκεντρική, βασίζεται σε σχέσεις εμπιστοσύνης και προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε ασφαλισμένου ξεχωριστά.

Τι είναι για εσάς η ασφάλεια υγείας;  Ένα συμβόλαιο με μερικούς «ξερούς» όρους, κοινούς για όλους, το οποίο θα χρησιμοποιήσετε μόνο εάν αρρωστήσετε, και που θα υπογράψετε με έναν ασφαλιστή το όνομα του οποίου δεν θα θυμάστε επακριβώς καθώς θα περνούν τα χρόνια;

Αυτό ίσως ίσχυε κάποτε, αλλά όχι πια. Οι καιροί αλλάζουν. Το ίδιο και οι άνθρωποι, οι συνθήκες της ζωής, οι απαιτήσεις και οι ανάγκες μας. Τώρα πια, η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη. Το συμβόλαιό μας θέλουμε να είναι εξατομικευμένο και ευέλικτο, γιατί ό,τι ταιριάζει σε έναν άνθρωπο, δεν είναι κατάλληλο για κάποιον άλλο. Και σίγουρα όλοι θέλουμε περισσότερη ανθρώπινη επαφή με τον ασφαλιστή μας, για να μας καθοδηγεί σωστά, κατανοώντας τις διαφορετικές ανάγκες που έχουμε σε κάθε φάση της ζωή μας.

Όλ’ αυτά και πολύ περισσότερα μπορεί να μας προσφέρει ένα σύγχρονο, ολοκληρωμένο πρόγραμμα υγείας που αναγνωρίζει τη μοναδικότητά μας και εξασφαλίζει πλήρη κάλυψη σε 5 άξονες προστασίας (Πρόληψη, Γιατροί & Εξετάσεις, Νοσηλεία, Αποκατάσταση, Υπηρεσίες).

Κάθε άξονας προσφέρει πληθώρα επιλογών, για να διαλέξουμε εκείνες που ταιριάζουν καλύτερα στον δικό μας τρόπο ζωής ώστε να δημιουργήσουμε την δική μας, εξατομικευμένη ασφάλεια υγείας. Παρέχει επίσης πρόσθετα έξυπνα ψηφιακά εργαλεία και υπηρεσίες, που βελτιώνουν την καθημερινότητά μας.

Το πρόγραμμα αυτό είναι το Life On της Generali, ένα αληθινό οικοσύστημα παροχών και υπηρεσιών υγείας, που μπορεί να φροντίσει την υγεία και την ευεξία μας ό,τι κι αν προκύψει, από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο.

Προσαρμογή στα μέτρα μας

Η φιλοσοφία του προγράμματος Life On είναι ανθρωποκεντρική. Στην Generali γνωρίζουν καλά πως κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Το ίδιο και οι ανάγκες του. Έτσι, σχεδίασαν το Life On με πολλές επιλογές, ώστε να το προσαρμόζει καθένας από εμάς στα μέτρα του.

Με την ολοκλήρωση των επιλογών του, κάθε ασφαλισμένος έχει τη βεβαιότητα πως κάποιος θα τον φροντίζει καθημερινά. Επιπλέον ξέρει πως θα διαθέτει προστασία και ιατρική υποστήριξη ανά πάσα στιγμή, ακόμα και από το τηλέφωνό του.

Αυτό γίνεται πολύ απλά μέσα από τηλεσυνδρίες με γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, που μπορούν να κάνουν μια πρώτη εκτίμηση των συμπτωμάτων μας όπου κι αν βρισκόμαστε. Το Life On μας δίνει επίσης της δυνατότητα να δημιουργήσουμε στο κινητό μας τον προσωπικό μας ιατρικό φάκελο. Μπορούμε επίσης να καταγράφουμε τις δραστηριότητες, τις συνήθειες και σημαντικούς δείκτες της υγείας μας σε ένα app.

Μας επιτρέπει ακόμα να χρησιμοποιούμε υπηρεσίες fitness και ευεξίας που θωρακίζουν  την υγεία μας, όπως εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής από διαιτολόγους, καθοδήγηση από επαγγελματίες ψυχικής υγείας και προγράμματα γυμναστικής στο σαλόνι μας!

Και φυσικά μας εξασφαλίζει πρόσβαση σε κορυφαίο δίκτυο νοσοκομείων, γιατρών και διαγνωστικών κέντρων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μας επιτρέπει ακόμα να έχουμε πρόσβαση στις πιο εξελιγμένες θεραπείες, όπως η ανοσοθεραπεία και η ρομποτική χειρουργική.

Τα πλεονεκτήματα του Life On δεν τελειώνουν εδώ. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι μπορούμε εύκολα και γρήγορα να υπολογίσουμε το κόστος των επιλογών μας. Ο υπολογισμός ασφαλίστρων υγείας με το Life On είναι απλός. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσουμε κάποια στοιχεία online και φυσικά να κάνουμε τις επιλογές για τις καλύψεις που χρειαζόμαστε. Στη συνέχεια, η Generali θα μας κάνει μία εξατομικευμένη προσφορά ασφάλισης.

Σχέσεις εμπιστοσύνης

Στο επίκεντρο όλων αυτών είναι ο άνθρωπος που θα μας καθοδηγεί στις σωστές ασφαλιστικές λύσεις, θα διευκολύνει τις διαδικασίες σε κάθε ατυχές συμβάν και θα έχει σταθερή παρουσία στη ζωή μας: ο ασφαλιστικός μας σύμβουλος.

Πίσω από κάθε ασφαλιστικό πρόγραμμα της Generali βρίσκεται ένας από τους 3.500 εξειδικευμένους συμβούλους της, έτοιμος να συνδράμει σε κάθε μας ανάγκη και να ενδιαφερθεί για την πορεία της υγείας μας.

Για παράδειγμα η Βίκυ, που χτύπησε σοβαρά σε ατύχημα και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης. Έχει σταθερά δίπλα της τον ασφαλιστικό της σύμβουλο, τον Ηλία, που επικοινωνεί τακτικά μαζί της και την ενθαρρύνει να συνεχίσει την προσπάθεια.

Όπως η Βίκυ, έτσι και χιλιάδες άλλοι ασφαλισμένοι δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους εξειδικευμένους συμβούλους της Generali. Έτσι, έχουν έναν πολύτιμο σύμμαχο για να αντιμετωπίσουν καλύτερα τις αντιξοότητες της ζωής. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει αλλιώς, αφού για την Generali κάθε άνθρωπος είναι μοναδικά ξεχωριστός και ξεχωριστά μοναδικός, γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτα σχεδιάζοντας λύσεις αποκλειστικά γι’ αυτόν.

Αν λοιπόν κι εσύ πιστεύεις ότι η ασφαλιστική σου είναι πολλά περισσότερα από καλύψεις και προγράμματα, και ότι πρωτίστως πρέπει να έχει ανθρώπινο πρόσωπο και σταθερή φροντίδα, μάθε περισσότερα εδώ!