Iatropedia

CORONIS  Research: Εορτασμός 20 ετών παρουσίας στον κλάδο της Κλινικής Έρευνας

Σε επετειακό βίντεο συμμετέχουν διακεκριμένοι και διεθνώς καταξιωμένοι έλληνες ερευνητές, οι οποίοι εξηγούν τι είναι οι κλινικές μελέτες και ποια είναι η αξία τους.

Επετειακό βίντεο για την αξία των κλινικών μελετών δημιούργησε η εταιρεία  CORONIS Research, με αφορμή τον εορτασμό των είκοσι ετών παρουσίας της στον κλάδο της Κλινικής Έρευνας.

Στο βίντεο συμμετέχουν διακεκριμένοι και διεθνώς καταξιωμένοι έλληνες ερευνητές, οι οποίοι εξηγούν τι είναι οι κλινικές μελέτες και ποια είναι η αξία τους. Οι επιστήμονες αυτοί είναι οι:

«Η CORONIS θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται με την ίδια δυναμική που ακολούθησε τα 20 πρώτα χρόνια της λειτουργίας της, με όραμα και στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των κλινικών μελετών στην χώρα μας», δήλωσε η κυρία Ευαγγελία Κοράκη, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της CORONIS Research.

«Στην CORONIS στηρίζουμε με τις επιστημονικές υπηρεσίες μας το έργο των φαρμακευτικών εταιρειών, αλλά και το έργο των επιστημόνων και των ερευνητών-ιατρών, που δεν σταματούν να προσπαθούν για να γίνει η ελπίδα πραγματικότητα», πρόσθεσε.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στον σύνδεσμο https://youtu.be/eTJ9MydM_Cc