DEMO: Βράβευση από την Ελληνική Νεφρολογική Εταιρεία Νοσηλευτών

  • Ρούλα Τσουλέα
DEMO
Η DEMO έχει σημαντική δράση στον εγχώριο τομέα της Νεφρολογίας. Άρχισε να παράγει τα πρώτα της προϊόντα για αιμοκάθαρση το 1996 και πλέον διαθέτει πλήρη γκάμα φαρμακευτικών σκευασμάτων για τη νεφρική νόσο.

Τιμητική διάκριση απένειμε στην φαρμακοβιομηχανία DEMO η Ελληνική Νεφρολογική Εταιρεία Νοσηλευτών (ΕΝΕΝ), για την πολυετή συνεισφορά και τη διαρκή υποστήριξη στο έργο της εταιρείας.

Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο του 15ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νοσηλευτών Νεφρολογίας, που διεξάγεται 22-24 Μαΐου 2024 στη Ναύπακτο.

«Η βράβευση αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς, καθώς έρχεται ως επιστέγασμα της πολυετούς και δυναμικής παρουσίας μας στον τομέα του νεφρού και της έμπρακτης στήριξής μας σε δράσεις που έχουν ως σκοπό την βελτίωση της φροντίδας υγείας των ασθενών», δήλωσε η κυρία Ιωάννα Δέμου, αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος στη DEMO. «Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό της ΕΝΕΝ αλλά και κάθε πρωτοβουλίας και ενέργειας που ευθυγραμμίζεται με το στόχο μας για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων».

Η DEMO έχει σημαντική δράση στον εγχώριο τομέα της Νεφρολογίας. Άρχισε να παράγει τα πρώτα της προϊόντα για αιμοκάθαρση το 1996, μέσω μιας πλήρους σειράς διαλυμάτων αιμοκάθαρσης.

Το 1997 άρχισε τη διανομή κορυφαίων ιατροτεχνολογικών προϊόντων αιμοκάθαρσης. Αυτά συμπεριλαμβάνουν μηχανήματα και φίλτρα αιμοκάθαρσης, βελόνες αγγειακής προσπέλασης, καθετήρες,  αρτηριοφλεβικές γραμμές κ.λπ. Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει πλήρη γκάμα φαρμακευτικών σκευασμάτων για την αντιμετώπιση των επιπλοκών της νόσου.