Iatropedia

KALTEQ: Επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Η εταιρεία ιατροτεχνολογικών προϊόντων ανέλαβε τον ρόλο του κεντρικού αντιπροσώπου και διανομέα των προϊόντων της Bioventus στην Ελλάδα και άλλες επτά χώρες.

Συνεργασία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη με τον παγκοσμίου φήμης αμερικανικό οίκο Bioventus, άρχισε η ελληνική εταιρεία ιατροτεχνολογικών προϊόντων KALTEQ.

Η Bioventus  είναι παγκόσμιος ηγέτης στις καινοτόμες ιατρικές τεχνολογίες που αφορούν τον τομέα της ενεργητικής θεραπείας. Διαθέτει πλήρη γκάμα προϊόντων και συστημάτων για τις ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες με χρήση υπερήχων και Αναγεννητικής Ιατρικής. Οι θεραπείες αυτές έχουν σχεδιαστεί ειδικά με στόχο να βελτιώνουν τα κλινικά αποτελέσματα των ασθενών με καρκίνο.

Όπως ανακοίνωσε η KALTEQ, μέσω αυτής της συνεργασίας αναλαμβάνει τον ρόλο του κεντρικού αντιπροσώπου και διανομέα των προϊόντων της Bioventus:

Επιπλέον, υπάρχει άμεσο πλάνο επέκτασης και σε άλλες χώρες της Βαλτικής και των Βαλκανίων.

Η KALTEQ αναφέρει πως είναι έτοιμη να εκπροσωπήσει στις ανωτέρω αγορές τη νέα της συνεργασία, η οποία θα αποτελέσει τον πυρήνα για περαιτέρω συνεργασίες εκτός των ελληνικών συνόρων.

Με την ευκαιρία αυτής της επένδυσης, η KALTEQ μετέφερε σε νέα, μεγαλύτερα γραφεία το υποκατάστημα της στη Θεσσαλονίκη. Το υποκατάστημα αυτό θα αποτελέσει τον κόμβο των δραστηριοτήτων της εταιρείας προς τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Θα εξυπηρετήσει επίσης στρατηγικά την απρόσκοπτη λειτουργία της διαχείρισης και διανομής των προϊόντων της.

«Η ανωτέρω συνεργασία αποτελεί μία πολύ σημαντική εξέλιξη στην ανοδική πορεία της εταιρείας», δήλωσε ο Δρ. Παναγιώτης Καλαφατάς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της KALTEQ. «Είμαι σίγουρος ότι θα αποτελέσει επιπλέον εφαλτήριο για την επόμενη ημέρα της KALTEQ Α.Ε., σύμφωνη πάντα με τους στόχους και το όραμα της εταιρείας».