ΥΓΕΙΑ: Επιστημονικό σεμινάριο «19ος Δεκάλογος για τις Λοιμώξεις»

  • Ρούλα Τσουλέα
σεμινάριο
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο Ν. Λούρος του ΜΗΤΕΡΑ. Η παρακολούθησή του είναι ελεύθερη.

Σεμινάριο για τις λοιμώξεις και τις εξελίξεις στην πρόληψη, την διάγνωση και την θεραπεία τους διοργανώνει το προσεχές Σάββατο το Νοσοκομείο Υγεία.

Το σεμινάριο διοργανώνουν η Α’ Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου, σε συνεργασία με το Άλφα Ινστιτούτο Βιοϊατρικών Επιστημών. Το θέμα του είναι «19ος Δεκάλογος για τις Λοιμώξεις» και θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος» του ΜΗΤΕΡΑ. Ώρα έναρξης: 10 π.μ.

Όπως ανακοίνωσε το νοσοκομείο, πρόκειται για ένα επιστημονικό σεμινάριο που έχει καθιερωθεί τα τελευταία 19 χρόνια. Απευθύνεται σε ιατρούς πολλών ειδικοτήτων, όπως παθολόγους, χειρουργούς, γυναικολόγους, μικροβιολόγους, δερματολόγους, παιδιάτρους και λοιμωξιολόγους. Απευθύνεται επίσης σε νοσηλευτές, καθώς και σε φοιτητές επιστημών υγείας.

Διακεκριμένοι επιστήμονες που συμμετέχουν ως ομιλητές και πρόεδροι θα παρουσιάσουν, μεταξύ άλλων:

  • Ενδιαφέροντα περιστατικά λοιμώξεων
  • Τα νεότερα για τις νέες και αναδυόμενες λοιμώξεις
  • Τις εξελίξεις στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία λοιμώξεων

Υπεύθυνος του σεμιναρίου είναι ο καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας κ. Ματθαίος Φαλάγγας, διευθυντής της Α’ Παθολογικής Κλινικής του ΥΓΕΙΑ.

Για πληροφορίες και για να δηλώσουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 210 6867938 και 210 6839600 ή να συνδεθούν ΕΔΩ.