-
Ποιο είναι το πιο υγιεινό ψωμί, σύμφωνα με έναν κορυφαίο βρετανό ειδικό
Οι διαφορές των υπερεπεξεργασμένων ψωμιών από το ψωμί του φούρνου με προζύμι.
-
Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να πλύνετε φρούτα και λαχανικά
Δύο ειδικοί εξηγούν γιατί, πως και πότε πρέπει να τα πλένουμε. Τι δεν χρειάζεται να κάνουμε.
-
Ιώσεις: Γιατί επιδεινώνονται τη νύχτα τα συμπτώματα – Πότε να ανησυχήσετε
Ο ρόλος των ορμονών, της στάσης του σώματος και του βιολογικού ρολογιού. Τι λένε οι ειδικοί.
-
Γιατί κοιμούνται τόσο πολλοί άνθρωποι με αναμμένη τηλεόραση
Τι αναφέρει μία αμερικανίδα ειδικός για την συνήθεια που έχουν περισσότεροι από τους μισούς ενήλικες.
-
Έκζεμα: Πώς να προστατεύσετε το δέρμα σας από το κρύο
Πρακτικές συμβουλές για να περιορίσετε τις εξάρσεις και να καταπραΰνετε τα συμπτώματα που προκαλεί.
-
Χειρουργικές επεμβάσεις: Επιπλοκές εκδηλώνουν περισσότεροι από ένας στους τρεις ασθενείς
Γιατί συμβαίνουν και σε τι βαθμό θα μπορούσαν να έχουν προληφθεί, σύμφωνα με νέα, σημαντική μελέτη.
-
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Δωρεάν έλεγχος για τον σακχαρώδη Διαβήτη στην πλατεία Συντάγματος
Στην πρόληψη του Σακχαρώδους Διαβήτη εστιάζει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός με μεγάλη δράση που πραγματοποιεί σήμερα Σάββατο 16/11/24 στην...
-
Υπέρταση και χοληστερίνη: Πότε να πάρετε χάπια και να αρχίσετε διατροφή
Η υψηλή πίεση είναι αυτή που σχετίζεται περισσότερο με την πρόκληση βλαβών στα όργανα στόχους.
-
Εμβόλιο κατά της γρίπης: Πότε δεν πρέπει να το κάνετε, σύμφωνα με τον ΠΟΥ
Συμβουλές από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) για τον εμβολιασμό κατά της γρίπης.
-
Ασθενείς με κυστική ίνωση: Έτρεξαν Μαραθώνιο για τη Μαριάννα, τον Νικόλα και άλλους ασθενείς
Στους ασθενείς με Κυστική Ίνωση που αγωνίζονται για μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, αφιέρωσαν τα μετάλλια τους οι...
-
Υγιεινή διατροφή στις γιορτές: Και οι ατασθαλίες είναι στο πρόγραμμα!
Γιατί, σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν πρέπει να μας τρομάζουν οι παρασπονδίες
-
Πώς θα κερδίσετε 5 χρόνια ζωής επιπλέον αν είστε πάνω από 40
Τα επιπλέον χρόνια ζωής μπορεί, μάλιστα, να είναι ακόμη περισσότερα για εκείνους που βρίσκονται στο χαμηλότερο επίπεδο καθημερινής δραστηριότητας
-
Σκόρδο: Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες που ενισχύουν την υγεία μας
Το σκόρδο είναι πολύ συχνό στη μεσογειακή διατροφή και το χρησιμοποιούμε στα περισσότερα από τα φαγητά που τρώμε καθημερινά....
-
Σήμα κινδύνου για τη μικροβιακή αντοχή: «Έχουμε να κάνουμε με πανδημία»
Ο αυξανόμενος αριθμός των θανάτων από ανθεκτικά στα φάρμακα μικρόβια είναι «πολύ τρομακτικός» και οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν καν...