Iatropedia

Τρία χρυσά βραβεία για τη Novimed A.E. στα Medical Beauty Awards 2024

«Χρυσή» αναδείχθηκε η Novimed A.E. στην Τελετή Απονομής των Medical Beauty Awards 2024, που διοργανώθηκε από την Boussias Events, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου.

Η διοργάνωση στοχεύει να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις σημαντικές προόδους στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

Η Novimed Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και στην Κύπρο της αυστριακής εταιρείας Croma Pharma GmbH, παγκοσμίου ηγέτη στον χώρο της Αισθητικής Ιατρικής, με ιστορία 50 χρόνων και παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες, τιμήθηκε με τρία χρυσά βραβεία για τις καινοτόμες ενέσιμες θεραπείες προσώπου.

Στην κατηγορία Best Botulinum Toxin Product, χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στο Letybo®, τη βοτουλινική τοξίνη τύπου Α, εγκεκριμένη για αισθητική χρήση από τους μεγαλύτερους οργανισμούς υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η άφιξή του στην Ελλάδα αποτελεί το σημαντικότερο νέο της χρονιάς στον χώρο της αισθητικής ιατρικής, καθώς έρχεται να προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά που κάνουν τη δημοφιλέστερη αισθητική θεραπεία ακόμα πιο ασφαλή, με καλύτερα αποτελέσματα και μεγαλύτερη διάρκεια. Όντας το μόνο σκεύασμα εγκεκριμένο για την αντιμετώπιση των ρυτίδων έκφρασης σε ηλικίες μέχρι και 75 έτη, το Letybo προσφέρει απόλυτη ακρίβεια και προβλεψιμότητα του αποτελέσματος, χαρακτηριστικά σημαντικά για ένα ασφαλές και αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα. To Letybo® (Letibotulinumtoxin-A) έχοντας ήδη διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία πολλών ετών σε πολλές χώρες, παράγεται στη Νότια Κορέα από τη Hugel και είναι μία από τις τρεις τοξίνες παγκοσμίως που είναι εγκεκριμένες σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία για αισθητική χρήση.

Μία ακόμη χρυσή διάκριση στην κατηγορία Best Face Filler κατέκτησε η Novimed A.E. και τα saypha® fillers που συνιστούν μία ολοκληρωμένη σειρά ενέσιμων Υαλουρονικού Οξέως, και την επιτομή της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας στο ενέσιμο υαλουρονικό οξύ. Τα saypha® fillers χαρίζουν κορυφαία αποτελέσματα χάρη στην υψηλή ποιότητα και καθαρότητα της γέλης που περιέχεται στη μοναδική γυάλινη σύριγγα (για αποφυγή οποιασδήποτε επιμόλυνσης από τη χρήση πλαστικού), στην άνεση κατά την εφαρμογή τους και στη μεγάλη διάρκεια του αποτελέσματος. Τα saypha® παρασκευάζονται στο υψηλής τεχνολογίας εργοστάσιο της Croma στην Αυστρία, όπου οι συνθήκες εξασφαλίζουν απόλυτη ασφάλεια και ιδανικές συνθήκες αποστείρωσης σε όλα τα στάδια παραγωγής τους. Συγκαταλέγονται επίσης και στα υλικά με ελάχιστη τοξικότητα έχοντας επιτύχει να έχουν BDDE κάτω του 2.

Με χρυσό βραβείο τιμήθηκαν, επίσης, τα PhilArt, στην κατηγορία Best Polynucleotides Product. Η σειρά Ενέσιμων Πολυνουκλεοτιδίων της Croma Pharma, είναι τα πιο εξελιγμένα προϊόντα βιοδιέγερσης και αποτελούν τον κύριο πρεσβευτή της νέας τάσης στην Αισθητική Ιατρική με εκατομμύρια οπαδούς παγκοσμίως. Δρουν στο DNA, αναπλάθοντας και αναδομώντας το δέρμα, επαναφέροντας νεανικότητα και λάμψη. Η ολοκληρωμένη σειρά περιλαμβάνει 4 προϊόντα για πρόσωπο, χέρια, λαιμό, ντεκολτέ και τριχωτό κεφαλής, καλύπτοντας ανάγκες νεανικών και ώριμων δερμάτων. H ασφάλεια και αποτελεσματικότητα PN-HPT® αποδεικνύονται από κλινικές μελέτες 70 ετών, είναι εγκεκριμένα με CE NB 0373 και γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ.