Πώς επηρεάζει την υγεία της καρδιάς το καθημερινό κομμάτι κέικ
Τι παρατήρησαν οι επιστήμονες μετά από μόλις τρεις εβδομάδες καθημερινής κατανάλωσης.
Τι παρατήρησαν οι επιστήμονες μετά από μόλις τρεις εβδομάδες καθημερινής κατανάλωσης.
Τα ευρήματα νέας συνδυασμένης ανάλυσης για τις επιδράσεις που έχουν στην καρδιαγγειακή υγεία.
Από ποια ηλικία να αρχίζει η μέτρησή της. Κάθε πότε να επαναλαμβάνεται, εάν δεν υπάρχουν παθολογικά ευρήματα.
Ο Ιάπωνας επιστήμονας είχε ανακαλύψει την πρώτη στατίνη πριν από μισό αιώνα, το 1973.
Οι μισοί Έλληνες έχουν χοληστερόλη υψηλότερη από το φυσιολογικό. Ποια τρόφιμα μπορούν να τους βοηθήσουν.
Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι διαθέτει μοναδικά θρεπτικά συστατικά. Τι προσφέρουν στην υγεία μας.
Τα νεότερα δεδομένα για τον ρόλο καθημερινών τροφίμων στην αύξηση ή την μείωση των επιπέδων της.
Τι κίνδυνος υπάρχει, σύμφωνα με μία καθηγήτρια Καρδιολογίας. Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο.
Διατρέχουν εν αγνοία τους αυξημένο κίνδυνο να υποστούν έμφραγμα ή εγκεφαλικό επεισόδιο.
Απρόσμενα ευρήματα μελέτης σε χιλιάδες εθελοντές που διήρκησε 17 χρόνια. Τι λένε οι ερευνητές.
Εκδηλώνεται μέσα σε λίγες ημέρες έως 3 μήνες από την έναρξη της λήψης των φαρμάκων. Τι να προσέχουμε.
Τι έδειξε μελέτη σε χιλιάδες ασθενείς από 32 χώρες που έλαβαν το φάρμακο βεμπεδοϊκό οξύ.
Οι συστάσεις μιας καθηγήτριας από τις ΗΠΑ. Ο ρόλος της απώλειας βάρους και του καπνίσματος
Τι δείχνει νέα, σημαντική μελέτη σε χιλιάδες εθελοντές. Ποια είδη καφέ και σε τι ποσότητες οδηγούν σε αύξηση της...
Με έξυπνες αντικαταστάσεις μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά η θρεπτική αξία της μαγειρίτσας και να μειωθούν οι θερμίδες, η χοληστερόλη...