Διφαλλία: Γνωρίστε τον άντρα που έχει δύο πέη! [pics]

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
διφαλλία
ΠΡΟΣΟΧΗ – Αληθινή φωτογραφία! Γεννήθηκε με δύο πέη και, πλέον, είναι και συγγραφέας δύο βιβλίων με κεντρικό θέμα... τον ίδιο. Στο διαδίκτυο έχει γίνει εδώ και δύο χρόνια γνωστός ως “Diphallic Dude”, ή “DoubleDickDude” (DDD).

Πρόκειται για ένα νεαρό άντρα, ο οποίος έχει μια πολύ σπάνια δυσμορφία, η οποία είναι γνωστή ως διφαλλία.

Ο DDD, ο οποίος γεννήθηκε το 1989 και ζει στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, αγαπάει το διάβασμα και τα ταξίδια. Του αρέσει να ακούει κλασική μουσική και το αγαπημένο του κουζίνα είναι η ιταλική.

διφαλλία

Έγινε παγκοσμίως γνωστός “εν μία νυκτί” το 2014, όταν συμμετείχε σε δημόσιο διάλογο στην διαβόητη ιστοσελίδα Reddit, όπου, εκτός από το να απαντάει σε ό,τι ερώτηση είχαν οι εκατομμύρια χρήστες της σελίδας, είχε το θάρρος να αναρτήσει και φωτογραφίες που απεικόνιζαν την πάθησή της… δηλαδή ολόγυμνες φωτογραφίες από τα γεννητικά του όργανα.

 

 

>>>ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ<<<

Μία από αυτές τις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε κι εσείς με ένα κλικ ΕΔΩ.

 

 

Ο 28χρονος σήμερα άνδρας, αποκάλυψε τότε ότι γεννήθηκε με διφαλλία, με αποτέλεσμα να έχει δύο πέη. Πρόκειται για μια δυσμορφία που επηρεάζει 1 στα 5,5 εκατομμύρια ανδρών στις ΗΠΑ.

Οι άντρες με διφαλλία μπορεί να έχουν δύο πέη που έχουν κανονικό σχήμα, μέγεθος και λειτουργία, ή μπορεί να έχουν γεννητικά όργανα που είναι μικρά, ανώμαλα, και με μεγάλα προβλήματα στην ούρηση και την εκσπερμάτιση.

Ένα χρόνο μετά την εκτόξευσή του στην παγκόσμια σφαίρα του διαδικτύου, ο DDD έγραψε ένα e-book με τίτλο “Double Header: Η ζωή μου με δύο πέη”, ακολουθούμενο από ακόμα ένα “Double Stuffed: Καυτές ιστορίες από την σεξουαλική μου ζωή με δύο πέη”.

διφαλλία

Η κοινωνία δεν αποδέχεται εύκολα κάποιον που είναι διαφορετικός και αυτό ενέπνευσε τον DDD να μιλήσει ανοιχτά για την διφαλλία.

“Εξωτερικά είμαστε όλοι μοναδικοί, αλλά στο εσωτερικό μοιραζόμαστε όλοι τα ίδια συναισθήματα, ελπίδες, όνειρα και φόβους. Πολύ λίγοι άνθρωποι δείχνουν συμπόνια στους συνανθρώπους τους. Αν μπορούμε να έχουμε συμπόνια για τον άλλον, ενώ ταυτόχρονα αποδεχόμαστε και αγκαλιάζουμε την ατομικότητα, ο κόσμος θα να είναι ένα καλύτερο μέρος”.

διφαλλία

Ο DDD ελπίζει πως οι άνθρωποι θα καταλάβουν κάποτε ότι μέσα είμαστε όλοι το ίδιο: “Όλοι έχουμε ελπίδες και όνειρα, όλοι γελάμε και κλαίμε. Να φέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό, ευγένεια και συμπόνια. Είναι ο μόνος τρόπος που ο κόσμος θα μπορέσει να επιβιώσει”.

Η διφαλλία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένης της στυτικής δυσλειτουργίας, αλλά ο DDD ανέφερε ότι αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Διορθωτική χειρουργική επέμβαση

“Εκτός από έναν μεγαλύτερο από τον μέσο όρο προστάτη, δεν έχω καμία από τις άλλες συνήθεις επιπλοκές. Ευτυχώς, είμαι κατά τ’ άλλα υγιής και ‘κανονικός’ με βάση τα περισσότερα πρότυπα”.

Ωστόσο, ο DDD σημείωσε ότι έχει κάνει διορθωτική χειρουργική επέμβαση ήδη δύο φορές: “Στα νιάτα μου έκανα μια χειρουργική επέμβαση για να διορθώσω ένα μικρό πρόβλημα στην ουρήθρα τους αριστερού μου πέους. Έπρεπε να τροποποιηθεί για να μπορώ να ουρώ κανονικά”.

διφαλλία

Τον Φεβρουάριο του 2014, ο 28χρονος έκανε άλλη μία χειρουργική επέμβαση για να διορθώσει το ίδιο πρόβλημα, αλλά ανακάλυψε ένα ακόμα πρόβλημα που επέτρεπε κανονική και πλήρη λειτουργία μόνο στο δεξί του πέος. Αφότου διορθώθηκε και αυτό το τελευταίο πρόβλημα και τα δύο πέη είχαν τη δυνατότητα να επεκταθούν πλήρως σε στύση. “Από εκείνη τη διορθωτική χειρουργική επέμβαση και μετά, δεν είχα κανένα πρόβλημα”, λέει ο ίδιος.

Το να αποδεχτεί ψυχολογικά την δυσμορφία του αυτή, δεν ήταν εύκολο. Όπως είπε ο ίδιος, στην εφηβεία του, υπήρχε μια εποχή που ήθελε να αφαιρέσει χειρουργικά τελείως το ένα από τα δύο του πέη.

“Ωστόσο, μετά από μια μακρά συζήτηση με τον πατέρα μου, ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι εκείνος και η μητέρα μου με αγαπούν και με αποδέχονται πλήρως, αποφάσισα να μην προχωρήσω με την χειρουργική επέμβαση. Σήμερα είμαι χαρούμενος που έχω ακόμα δύο πέη”.

Σχολιάζοντας τα βιβλία που έγραψε, ο DDD είπε: “Προσπαθώ να εμπνεύσω και άλλους ανθρώπους να ‘αγκαλιάσουν’ το σώμα τους και να είναι αρκετά άνετοι ώστε να αποδεχτούν τον εαυτό τους”.

http://www.health24.com