Iatropedia

Κατερίνα Γιατζόγλου: «Από μικρή έκανα πρωταθλητισμό και πρόσεχα τη διατροφή μου»

Τις υγιεινές διατροφικές της συνήθειες εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή Μας» η Κατερίνα Γιατζόγλου.

«Έχω πάντα στην τσάντα μου ένα σακουλάκι αμύγδαλα, όπως και στο αυτοκίνητο και στις τσέπες στο σακάκι μου και δίπλα στο κρεβάτι μου», ανέφερε η Κατερίνα Γιατζόγλου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή Μας» του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, στο Mega.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τις διατροφικές της συνήθειες, τα μυστικά που ακολουθεί με το φαγητό στην καθημερινότητά της αλλά και τη σημασία που δίνει στα αντιοξειδωτικά.

«Παίρνω και βιταμίνες. Τρώω πολύ λεμόνι και τα φρούτα γενικότερα, όπως βατόμουρα. Αν δεν μου αρέσει όμως, δεν το τρώω. Ας πούμε το μπρόκολο δεν μου αρέσει καθόλου, αν και έχει αντιοξειδωτικά», ανέφερε αρχικά η ίδια.

«Τα φρούτα τα παίρνω από την λαϊκή ενώ όλα τα υπόλοιπα από το σούπερ μάρκετ. Παίρνω ιχνοστοιχεία και τρώω και πολλά αμύγδαλα. Αν είμαι κάπου έξω και δεν προλαβαίνω να φάω, έχω πάντα στην τσάντα μου ένα σακουλάκι με αμύγδαλα, όπως και στο αυτοκίνητο και στις τσέπες στο σακάκι μου και δίπλα στο κρεβάτι μου», συμπληρώνει η γνωστή παρουσιάστρια.



«Από 5 χρόνων έκανα πρωταθλητισμό και μεγαλώνοντας ξεκίνησα και το έψαχνα. Συνεχίζω να μπαίνω να κοιτάω ό,τι καινούριο βγαίνει αλλά δεν τα δοκιμάζω όλα. Κρατάω αυτά που έχει ανάγκη ο δικός μου οργανισμός», ανέφερε σε άλλο σημείο της εκπομπής η Κατερίνα Γιατζόγλου.