Iatropedia

Ο Έλτον Τζον αποκάλυψε πως έχει «περιορισμένη όραση» λόγω σοβαρής λοίμωξης

Elton John

Ταλαιπωρείται από το καλοκαίρι και η ανάρρωσή του θα είναι μακροχρόνια, ανακοίνωσε ο ίδιος.

Περιορισμένη όραση στο ένα μάτι λόγω σοβαρής λοίμωξης που τον ταλαιπωρεί από το καλοκαίρι, έχει ο θρύλος της μουσικής Έλτον Τζον (Elton John).

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο 77χρονος αστέρας της παγκόσμιας μουσικής σκηνής είπε πως βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης. Ωστόσο αυτό θα είναι παρατεταμένο.

«Στη διάρκεια του καλοκαιριού αντιμετώπισα μία σοβαρή μόλυνση των ματιών. Δυστυχώς με άφησε με περιορισμένη μόνο όραση στο ένα μάτι», έγραψε. «Θα γίνω καλά, αλλά είναι μία εξαιρετικά αργή διαδικασία. Θα χρειαστεί λίγος καιρός πριν επιστρέψει η όραση στο προσβεβλημένο μάτι».

Ο Έλτον Τζον, που έλαβε τον τίτλο του σερ από την εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας το 1998,  πρόσθεσε πως είναι «ευγνώμων στην εξαιρετική ομάδα γιατρών και νοσηλευτών» και στην οικογένειά του για την φροντίδα τους.

Αποκαλύπτει επίσης πως πέρασε ήσυχα το καλοκαίρι αναρρώνοντας στο σπίτι του. Και προσθέτει πως αισθάνεται αισιόδοξος για την πρόοδο που έχει κάνει έως τώρα με την ανάρρωσή του.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τη μόλυνση που έπαθε.

Ο μεγάλος Άγγλος συνθέτης και τραγουδιστής είναι γνωστός για μεγάλες επιτυχίες, όπως τα Your Song, Rocket Man και I’m Still Standing. Στην πολυετή καριέρα του έχει πουλήσει περισσότερα από 300 εκατομμύρια δίσκους.

Πέρυσι έδωσε την τελευταία, αποχαιρετιστήρια συναυλία του στο Glastonbury, μπροστά σε 120.000 κόσμο, αναφέρει το BBC.

Φωτογραφία: Eurokinissi (από συναυλία που έδωσε στην Κύπρο ο Έλτον Τζον το 2004)